Airplay adapter til anlæg

Stort udvalg af streaming anlæg og højttalere til Apple AirPlay og AirPlay 2. AirPlay streaming er ekstrem brugervenlig streaming med lyd i høj kvalitet. Yamaha WXAD-MusicCast adapter. Du skal blot købe en streamingadapter – eller musikstreamer – som en af dem, vi tester på de følgende sider, og tilslutte den til dit nyere eller ældre musikanlæg , så er du klar til at streame til anlægget.


Streameren tilsluttes med almindelige phonokabler, der ofte følger med produktet. Ellers kan det tilkøbes .

Her er tale om en lille adapter , som du sætter i stikkontakten og kobler på dit netværk. Opsætningen kan ske via mobilen eller internettet, og det er hurtig og nemt at gå til. Herefter kan du skabe forbindelse til Music Everywhere og streame musik til den via DLNA eller AirPlay. Musikanlægget kobles til Music . Man kan styre flere adaptere ad gangen via en app, så du kan samle flere adaptere i en multiroomløsning. Den understøtter også DLNA så Android-brugere kan streame trådløst over Wi-Fi til anlægget.


Bluetooth Hi-Fi adapter kan udvide dit eksisterende anlæg med bluetooth-funktionaliteten. Airplay ligner Bluetooth og wi-fi, men er. Derved kan du streame indhold fra .

Med AirPlay kan du sende din musiksamling fra iTunes, iPa iPod touch eller iPad trådløst til et anlæg med AirPlay funktion. Hos Hi-Fi Klubben finder du AirPlay kompatible anlæg. Se vores AirPlay produkter på hifiklubben.


Vi forhandler et stort udvalg af produkter til trådløs lyd som chromecast, bluetooth aptX receivere m. Den nye Philips adapter gør det muligt at koble dine afspillere til dit anlæg via BlueTooth. Kompaktsystemet med det hele! Test: Chromecast gør dit tv smart for småpenge. Apples AirPlay -system er en metode til overførsel af lyd og video trådløst fra en Mac laptop eller Apple mobile enhed til en modtager, der er sluttet til højttalere eller en. Folk, der allerede ejer en Apple-enheder typisk finde AirPlay til at være en bekvem mulighed for at bruge stereoanlæg og tv med deres digitale medier.


Desuden spiller det rart med de fleste populære mobile enheder og OS-platforme. Den er fuldt kompatibel med iOS, Androi Mac og Windows, og understøtter Apple AirPlay , DLNA og Qplay. Vi kaster lys over sagen og guider dig sikkert gennem . Lydkvaliteten via AirPlay er begrænset opad til cd-kvalitet.


Trådløs musikafspiller – eksempel: Sonos. Sonos er et godt eksempel på et velfungerende trådløst musiksystem, som bruger trådløs teknik til både download , streaming og betjening af anlægget. Det, der er specielt ved Sonos, er at produkterne .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop