Bundplade til trailer

Her finder du Originale bundplader til din trailer eller hestetrailer. Vi kan også levere plader der er glatte på begge sider. BEMÆRK : Der tilkommer ekstra fragt på bundplader.


Finerplade i birk med combi-netfilm Benyttes som stos. Forlæng din trailers levetid med en ny bund.

Derudover fås bundplader i mange størrelser her i webshoppen. Find de rette bundplader til din trailer og til dit specifikke lastbehov hos Trailergaarden-Gantrup, der er din leverandør af . Farvet filmbelagt birkekrydsfiner i flere tykkelser. Vi tilskærer på ønskede mål.


Kan tilskæres til at passe til de fleste kendte mærker, f. Variant og Brenderup trailere. Pladerne er stærke og kan vælges med en glat eller let nubret overflade. Cargotrailer, UNSINN 2x 1x 1cm.

Traileren er udstyret med følgende: - Sidemateriale plywood med glasfibercoatet overflade. Sammenlign priser og læs anmeldelser af bundplade trailer Trailere. Klik her og find den bedste pris nu!


Ferrywood i Hedehusene har et stort udvalg af støbekrydsfiner til vognbundsplader, vognsideplader m. Køb billig støbekrydsfiner her! Vores trailer bliver hovedsageligt benyttet til haveaffal det betyder desværre at der ofte står vand eller fugtigt affald i traileren hvilket igen betyder at nedbrydningen af bunden nok sker lidt før normalt. Men det er der heldigvis råd for. Vi henter en støbekrydsfinér på byggemarkedet. En tur på byggemarkedet . Støbeplader til trailerens bund.


Har du en trailer , hvor bunden er godt slidt og kunne trænge til at blive udskiftet? Det kan du gøre med en støbeplade. Kært barn har som bekendt mange navne, og det gælder også støbeplader.


Nogle kalder dem for trailerplader eller bundplader , mens andre beskriver dem som vandfast . Fandt du ikke hvad du søgte? Vi hjælper gerne med at finde det du har for.

Gå direkte til vores kontakt formular ved at klikke her! Stort udvalg af hestetrailere, erhvervs- og bådtrailere både ny og brugte trailere. Mulighed for finansiering.


Så er der vist ikke andet at gøre end at betrakte den gamle trailer bund som udslidt. Tilbehør og reparation af trailere. Men før den kassen skal adskilles vil jeg gerne.


Hej LDS Jeg har en ældre trailer , hvor bunden er ved at være færdig og fyldt med huller.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop