Fjernundervisning hf enkeltfag

Hf enkeltfag er den fleksible vej til at komme videre med en gymnasial uddannelse. Med fjernundervisning på VUC. Hf flex er online hf fjernundervisning på KVUC.


Læs enkeltfag eller sammensæt en fuld hf. Se mere på Fjernundervisning. Læs engelsk C, B eller A-niveau som fjernundervisning.

Vil du være bedre til engelsk? Så er et HF enkeltfag i engelsk som fjernundervisning hos HF-Centret Efterslægten det . Så er HF fjernundervisning det rette valg for dig. Du sparer transporttid og kan arbejde selvstændigt i et tempo, som passer dig. Undervejs får du en individuel studieplan, og du får adgang til en online platform, hvor du har daglig kontakt med dine lærere og medstuderende, mens du tager enkeltfag på HF som fjernstudie.


Du tilmelder dig via studievejledningen. Hvis du skal have mere end fag på fjernundervisning skal du tale med en studievejleder, bestil tid her - du skal bestille tid til HF enkeltfag. Som e-learning HF -kursist kan du vælge mellem alle vores enkeltfag , og læse præcis de fag du har brug for, over internettet.


Vi har løbende optag, og du tilmelder dig via vores tilmeldingsformular.

Du kan sammenstykke en hel HF-eksamen ved at tage fjernundervisningsfag eller ved at kombinere fjernundervisning med . HF- fjernundervisning med base i København. KBH SYD tilbyder HF e-learning. HF - enkeltfag som fjernundervisning.


Det vil sige, at du har mulighed for at studere, når det passer dig, og hvor det passer dig - så længe du har adgang til internettet. Undervisningens faglige indhold svarer helt til undervisningen på almindelige . VUC Syds fjernundervisning på VUC. Så kan du bedre passe din uddannelse i en travl hverdag med familie , job eller måske elitesport. Vi tilbyder en lang række fag på hf og som almen voksenuddannelse. Har du brug for fleksibilitet i dine studier?


Så er fjernundervisning den rette uddannelsesform for dig. Her er det nemlig ingen hindring, hvis du har langt til nærmeste uddannelsesste har transportvanskeligheder eller bare selv vil bestemme, hvilken tid på døgnet, du vil læse. Vi udbyder både kurser, uddannelser og enkeltfag som fjernundervisning. Ta' din uddannelse på nettet.


Fjernundervisning er oplagt for dig, der ønsker at følge et undervisningsforløb og samtidig være uafhængig af tid og sted. Du bestemmer selv hvor og hvornår! Skal skoletiden tilpasse sig din hverdag frem for omvendt?


Og har du det fint me at kontakt til lærerne, lektielæsning og aflevering af opgaver foregår via nettet? Så har du med Fjernundervisning friheden til selv at prioritere din .

Oversigt over alle AVU-tilbud. Gymnasial Supplering (GS). Du skal desuden have adgang til Internettet hjemme og have installeret et tekstbehandlingsprogram. HF - Enkeltfag som fjernundervisning får du på HF E-learning på Efterslægten.


Du arbejder on-line med fagligt materiale og afleveringer, får rettet opgaver og får respons fra din lærer. Netundervisning på hf kan være et godt valg, hvis du foretrækker at arbejde individuelt og uafhængigt, når det passer dig bedst. Netundervisning er en slags E-learning, og en stor del af undervisningen foregår som fjernundervisning via internettet, men der er også mulighed for at møde lærerne via bestemte træffetider .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop