Galatasaray spillere

Sidste års matchvinder i Champions League- finalen, Didier Drogba, blev nemlig hentet fra Kina efter kun et halvt år i Shanghai Shenhua. Og armbevægelserne er tydeligvis lige så store for . Lørdagens sejr over Tottenham hjemme på Old Trafford var på alle måder en forløsning for José Mourinho og Manchester United. Galatasaray er den eneste tyrkiske klub, der har vundet en titel i Europa.


Nu har holdet bevist, at de altså godt kan tage tre point mod et tophold.

Jovist, sejren kom i hus med blot ét mål, og Tottenham var uden holdets største stjerne, målfarlige Harry Kane, men en . I det seneste stykke tid har flere og flere europæiske spillere skiftet til den kinesiske liga. Nu melder angriberen Burak Yilmaz sig ind på denne liste. Galatasarays tyrkiske spillere er gået i strejke, fordi de ikke har fået løn, mens to af klubbens udlandsproffer har fået deres penge. Kevin Grosskreutz er tilbage i tysk fodbol hvor han har underskrevet en kontrakt med Stuttgart. Angriberen Bafetimbi Gomis – der blandt andet har spillet i Swansea og Marseille – og midtbanespilleren Younes Belhanda – som vandt mesterskabet med Montpellier – er nemlig nye spillere i det tyrkiske, hvis de består deres . Der er interesse for den belgiske kantspiller, Kevin Mirallas, som gerne vil væk fra Everton.


Her har vi konkurenterne: Karim Benzema.

Galatasayspilleren Bruma er sikker på, at han bliver købt af en Premier League klub i vinterpausen. Det fortæller hans agent. Portugisiske Bruma er på det sidste blevet kædet sammen med . Midtbanespilleren blev præsenteret sammen med en række andre spillere blandt . Specielt i denne sæson hvor han også er blevet ramt af skader, og tyrkeren har nok ikke en fremtid i klubben. Han er blevet rygtet væk på det seneste, . Henter Tottenham mon endnu en ung spiller til klubben?


Hvor vidt Tottenham så har mod på at betale den pengesum, vides ikke endnu. London- holdet stillede . Den tyrkiske klub vandt . Hans Backe har udtaget spillere til lørdagens træningskamp mod tyrkiske Galatasaray. Arda er en spiller jeg kan lide.


Sneijder har tidligere spillet i Ajax, Real Madrid og Inter, og der spekuleres nu i, at den hollandske kreatør kan være på vej mod . En række unge spillere blev sendt i aktion . Til kampen har Glen Riddersholm allerede sat navn på de . Hvor specielt udekampen vil sætte United- spillerne og deres psyke på prøve, når der for alvor kommer kog i den tyrkiske hekse-keddel når 60. Cristiano kan ikke spille i morgen.

Han har fået en lille skade. Men jeg tror, at han allerede i morgen vil begynde .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop