Geografifaget

Ved hver artikel er links til medier og mere viden på nettet. Alle artikler findes i en let og en svær udgave, og der er mulighed for at få testen læst højt. Om natur, miljø og samfund med artikler, ly film, interaktivitet og quiz. Danmark, Grønland og fascinerende fænomener.


Kan benyttes hjemmefra, hvis du bor i . Under finnes en beskrivelse av geografifaget og dets spennvidde.

Videre finnes en beskrivelse av hvorfor geografi passer for studenter med bakgrunn fra såvel samfunnsfag som realfag og humaniora samt en omtale av yrkesmulighetene for geografer. Vi beklager, men bogen du søger findes ikke. Du kan gå direkte til forsiden.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundeservice. Vi forsøger hele tiden at forbedre hjemmesiden, og til det har vi brug for din hjælp . GIS i geografifaget på ungdomstrinnet: Fagdidaktiske perspektiv på å lære om og med GIS av Svein Andersland. In: Norsk Geografisk Tidsskrift, Vol.


Research output: Research › Literature review . Københavns Kommune arbejder sammen med svenske skoler i Malmö og Lund for at uddanne elever i at tænke og handle klima- og miljøbevidst.

Ved hjælp af venskabsklasser på tværs af Øresund har de tre byer i Öresundsklasserummet skabt et mødeste hvor elever bliver udfordret til at lære. Kilderne opdateres månedligt. Posterne følger samme model som de øvrige fra Clio: Historiefaget, Religionsfaget og . Please to add your comment.


Alt til fysik-kemiundervisningen på ét sted. Faglige tekster, øvelser, eksperimenter, interaktive opgaver m. Geografifaget - Demografi - Verdens befolkning opgaver og evaluering. There are no comments to this webmix. Symbaloo-ers that viewed the webmix above, also viewed:.


Kart er det viktigste hjelpemidlet i geografi. Her arbeider elever ved Lillestrøm videregående skole med berggrunnskart både på papir og data. Dette kapitlet introduserer geografifaget og omtaler kart og geografiske informasjonssystemer som er viktige hjelpemidler i arbeidet med. One of the main debates in the social sciences disciplines over the last 2years has been how population growth affects development.


Women give birth to about children in average. Nevertheless, only a few people of . De nye Fælles Mål for geografifaget i folkeskolen. Så kom de nye Fælles Mål for Geografi.


I denne klumme vil vi præsentere nogle af tankerne bag målene, som lærerne fremover skal bruge som værktøj, når undervisningen skal tilrettelægges. Som vi tidligere har gjort opmærksom på, var .

Et godt bud på geografifaget online. Af: Jens Giehm Mikkelsen. Eleven har viden om aktuelle klimaproblematikker, klimateorier og klimamodeller. Jordkloden og dens klima, Globusserien.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop