Kvuc administration

I menuen til højre kan du se kontaktoplysninger og åbningstider på de kontorer, som du kan få brug for som kursist på . I de kommende år vil vi på KVUC videreudvikle vores tilrettelæggesesformer og udbu vi vil fortsat prioritere den pædagogiske og didaktiske udvikling højt, og vi vil udvikle nye digitale ressourcer til undervisning og administration. Samtidig vil vi have et øget fokus på den professionelle kapital på KVUC. Selvom du læser dine hf-fag online, er der masser af muligheder for at få hjælp og vejledning undervejs.


Du har mulighed for faglig sparring med din flexlærer, og kan kontakte vejledningerne for mere generelle spørgsmål om dit studie. Er du i tvivl, om hf flex er noget for dig, er det også i enten .

KVUC er et uddannelsessted for storbyens unge og voksne. Her kan du se aktuelle ledige stillinger på Københavns VUC. På KVUC sætter vi uddannelse i centrum, og vi har til huse i midten af København. Er du interesseret i at vide mere om KVUC , kan du læse om os via menuen til højre. Uddannelse i Københavns centrum for unge og voksne.


Enkeltfag, forkurser eller fuld uddannelse. Hf flexvejledningen hjælper dig med svar på spørgsmål vedrørende studieforløb på hf flex. I vejledningen kan du også blive tilmeldt hf flex-kurser, selvom du har mulighed for at tilmelde dig online.


Du tilmelder dig hf flex online eller ved at booke en tid hos vejledningen.

Planlægning og afvikling af undervisningstilbuddet og . Københavns VUC often referred to as KVUC , is a school of secondary education in Copenhagen, Denmark. The school offers the 2-year Higher Preparatory Examination (HF) programme and supplementary courses (GSK) to the Matriculation examination (STX) within a range of disciplines. Tilmeld dig LinkedIn i dag – det er gratis.


Se, hvem du kender hos Københavns Voksenuddannelsescenter ( KVUC ), udnyt dit faglige netværk og bliv ansat. Så er stillingen som leder til studievejledningen og administration på Almen Voksenuddannelse (avu) på KVUC måske noget for dig. Vil du have en spændende karriere som kontorelev i KVUC ? Vi søger kontorelev med speciale i offentlig administration. Ledelse og administration.


Nye it-platforme KVUC er i gang med at udvikle den digitale infrastruktur. De nye platforme åbner for en række muligheder for at forbedre og optimere undervisning, administration og kommunikation, både internt og eksternt. Organisatoriske ændringer Den hidtidige vækst i aktivitet har tilsvarende medført en vækst i antallet . Derudover driver KVUC et . Kvalitet (herefter STUK).


Københavns VUC ( KVUC ) ønsker på vegne af landets VUC-centre at indgå aftale om anskaffelse, udvikling, implementering og vedligeholdelse af et nyt fælles studieadministrativt IT-system. Det forventes at systemet kan bruges til almindelig VUC administration og beregning af lærertimer og overenskomster.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop