Lås med alarm til cykel

Kæmpe udvalg i mange forskellige slags cykellåse. Find dele til din cykellås. Du kan finde både kædelåse, bøjlelåse, cykellåse med alarm og clicklåse. Husk altid at din forsikring kun dækker din cykel , hvis cykellåsen er dækket med mærket varefakta.


Er du på udkig efter en stærk og robust cykellås med indbygget alarm af høj kvalitet? Cykel ,knallert og scooter.

Og der mangler et nyt og banebrydende alternativ. Tidligere er der blevet forsøgt med alarmer i låse og chip i cyklerne - dog uden effekt endnu. Hvis de vil, skal de nok få det op. Men det gør det lidt sværere for dem med en kraftig bøjle, siger Andreas Otto. Der er dog én nyere mulighed inden for cykellåse.


Køb Kabellås Security Plus ALSort med alarm , med bevægelsessensor Nøglelås hos Conrad Elektronik - En sirene med 1db giver ved denne kabellås ekstra sikkerhed for din cykel. Ved kortvarig bevægelse af cyklen. Låsen byder også på et Geo-fence, der bygger en digital zone omkring cyklen.


Tyven bliver med andre ord taget, før vedkommende cykler afsted mod solnedgangen.

Og sikkerheden handler ikke kun om cyklen , . Køb KABELLÅS CYKELLÅS MED ALAMFUNKTION STÅL M - LOCK ALARM online hos BAUHAUS. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Silikone belagt spiral lås fra ULÄC.


AXA Newton FL90K Foldelås Sort cm. Foldelås overtrykket med gummi der beskytter cyklen mod ridser o. Her er fem måde at sikre cyklerne bedre. Vi har mange forskellige forsikringsgodkendte cykellåse fra Basta, Bike Attitude og mange flere.


Basta, Abus og flere andre mener godt det kan betale sig at få lavet en ny test af cykellåsen , så de kan få godkendt deres låse efter den danske standard også. For ud over kablet, der vil skulle skæres over med en kraftig boltsaks helt tæt på hjulet, så har Lockogså en alarm indbygget. Ingeniøren har gennemgået fem forskellige låse sammen med en cykelsmed for at finde ud af, hvor sikre de forskellige låse er.


En af låsene kunne åbnes med en lille tang. Svære kabler, en GPS-tracker, en hylende alarm og ikke mindst et digitalt låsesystem skal få tyvene til at holde sig væk fra cykler med låsen Lock8. Klik her og find den bedste pris nu! Mangler du alarmer og låse ? Køb alarmer og låse til din scooter hos Speedline.


Sonus cykellås med alarm. Jeg har købt låsen til min kærestes Cube ltd Race, som hun skal bruge til hverdag, sammen med en Abus 80cm lås.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop