Nanocover fælge

Når fælgen er behandlet med NanoCover Alufælge kan den før så besværlige rengøring klares med rent vand og en blød børste. Når fælgene tages af for vinteren og en sorte belægning på indersiden kommer frem i lyset er det en stor fornøj. Med NanoCover Alufælge sæt beskytter du dine alufælge med en usynlig hinde, som holder dem rene året rundt. Rengøringen klares med vand og en børste. Før du køber NanoCover så læs denne anmeldelse af produkterne til alufælge og bilglas og få en nem step-by-step guide til perfekt beskyttelse med NanoCover.


Hey folks Har søgt en del og der er jo mange blandede meninger. Nogen mener nano er godt, andre mener det suger mere snavs. Andre siger alm voks er bedst. Bedste nano behandling af fælge - Skrevet af Henrik T - BilGalleri 11.


Nano cover til fælge - Skrevet af Christian A 19. Nanocover til alufælge - Skrevet af Christian Bisgaard J - BilGalleri 14. Nanoforsegling af fælge - Så slipper du lettere når du skal rengøre dem. Produktet er specielt tilpasset krom og aluminiums fælge.


Nanopartikler danner en tyn usynlig og beskyttende hinde på fælgen. Dette medfører at smuds, bremsestøv osv. Bil fælge – og forsegling af dem. Jeg har løsningsmuligheder til perfekte bil fælge året rundt – hvad enten det er billige fælge – nye fælgde eller skoda fælge for den sags skyld -det er nemlig bevis på lækker bilpleje at holde sine dæk og fælge i tip top stand. Køb noget nano , og giv det en chance.


Jeg købte NanoCover - produkter til bilen: Fælge , rude og lak og jeg er meget imponeret over virkning. Med SONAX fælgforsegling opnåes en langvarig glansfuld og vedligeholdelsesfri overflade på dine fælge. Stort udvalg hos Billigbilpleje. Nano Fælge -Forsegling(alu, chrom, stål) er et overflade forseglingsprodukt, baseret på nanoteknologi.


Efter fælge-forseglingen ændres overfladestrukturen, samt overfladespændingen, det bevirke. TC Nano er beskyttelse og rens i samme produkt med easy2clean egenskaber. Nanocover fælge behandlingen medfører langtidsholdbare, smudsafvisende egenskaber, hvor van snavs og bremsestøv ligger sig mindre på overfladen og er . Behandlingen med Nano på fælgene vil danne en selvorganiseret overflade, som beskytter mod bl. På den måde kan du spare penge på fælge vasken, da de bliver meget nemmere at rengøre.


Det er en udfordring både ved vask, og især når du skifter fra sommer- til vinterhjul og den anden vej. Ud over at gøre fælgene klar til en ny sæson, er det også en god idé, at fælgene er rene, når de lægges til side for et . Fuld tilfredshed eller pengene retur. Pakken indeholder: – svamp – klude – Rensemiddel 1ml. Kan anvendes til: Spar tid og penge på rengøring.


Reducerer bremsestøv på fælge. Vand- og olieholdige væsker perler af og . Køb Extreme NANO Glasspolish Turtle : Shampoo og vask hos thansen. Anvendelse: Brug af handsker anbefales. Enhver påvirkning af dug, stærkt sollys, kulde . Der er SHJV bestemte varianter til forskellig overflader (billak, alu- fælge , glas, tekstiler etc etc). Jeg fik at vide af nanocover.


Men jeg kunne godt tænke mig at høre om nogen havde prøvet . Og der findes ikke noget mere træls end beskidte fælge og fin ren bil, vel? Løsningen er at give fælgene en overflade behandling af en art. Og så er det første folk tænker sikkert NANO.


Ja, det er udemærket, dyrt og sundhedsskadeligt, ja man ved faktisk ikke hvor omfattende den skadelige effekt er . Den ovenstående pris er for 1ml. Vælg størrelse i nedenstående drop- down menu.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop