Ruko code handle 7810

TiL TERRASSEDøRE, ALTAnDøRE OG vinDuER. Code Handle mat krom højre. Ved udskiftning af batterier følges punkt 1-3. Ved normalt brug med nogle åbninger hver dag holder batterierne i flere år.


Når batterierne er ved at være brugt, blinker den røde diode hver gang der trykkes på en knap. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. FunktionDet indbyggede kodetastatur kan kodes, så grebet blokeres i låst position. Ved aflåsning trykkes på den røde knap lås og ved åbning indtastes en . Det har aldrig været nemmere at sikre terrassedøren mod uønsket besøg eller at ungerne tager på springtur.


Produktet er til indvendig brug og passer til gængse låsekasser på . Ruko terrassedørs lås med kode. OBS - KUN TIL INDENDØRS BRUG! Overflade Mat, Mærke RUKO , Type Dørgreb. Innovativ greb med kodetastatur til terrassedøre, altandøre og vinduer.


Et indbygget tastatur kan kodes, så gr. Stort udvalg, god pris og hurtig levering. Håndtaget monteres let i stedet for eksisterende håndtag og. Til terrassedøre, altandøre, vinduer og lign.


Indbygget tastatur kan kodes, så grebet blokeres i låst position. Låsbart dørgreb til indvendig montage. Monteres med envejsskruer, som. Leveres i højre eller venstre forsat.


Underlagsplade for afdækning af gamle huller indven- digt bestilles seperat. Blank krom eller mat krom, komplet med skruer og batterier. PRISER FOR DEN VISTE MODEL.


Når jeg indtaster koden, lyser. Innovativt greb med kodetastatur til indvendig montage på terrassedøre, altandøre og vinduer. Grebet kan fastlåses i graders og 1graders position. Op til forskellige brugerkoder.


Alt i beslag, hængsler, møbel-og dørgreb, lister og metalprofiler. Jeg har et terrassedørsgreb med kode.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop