Herning hf og vuc ferieplan

Første undervisningsdag, 1. Elev- og kursistfest, Fredag d. Morgensamling, HF , Onsdag d. Sidste undervisningsdag, AVU, Fredag d. Skriftlig eksamen, AVU, Tirsdag d. Eksamensperiode, HF , Torsdag d. Vi tilbyder det 2-årige HF, HF-enkeltfag, 9. SSO er en individuel, større skriftlig opgave. Formålet med opgaven er, at du arbejder selvstændigt med at fordybe dig i og formidle en faglig problemstilling inden for et selvvalgt . Se en oversigt over hvornår skolen holder lukket, hvornår eksamensperioderne ligger samt hvornår vi holder sommerafslutning og dimissioner. HF arrangeres en studietur i uge 38. Der er en forventet egenbetaling på maksimalt kr.


Betaling sker i tre rater: 1. Hver rate indbetales via skolens Webshop. Sådan henter du studieplaner. Klik på klassens studieplan nedenfor og hent den som pdf-fil (åbner i nyt vindue). De uddannelsespolitiske målsætninger om uddannelse til flere (95- og 60-procent-målsætningerne) stiller skolen over for store udfordringer.


Når en større andel af en ungdomsårgang end tidligere skal have en kompetencegivende uddannelse, skal der arbejdes systematisk med at skabe rammer for . Det enkelte fags undervisningsbeskrivelse indeholder oplysninger om fag, hol lærer, skole, termin og år. På HF -enkeltfag skal du udarbejde et eksamensprojekt. Du vælger selv, om du vil udarbejde eksamensprojektet alene eller i samarbejde med andre kursister. AVU (9. – 10. klasse) Retningslinjer for eksamen på AVU.


Som elev på det 2-årige HF eller kursist på HF- enkeltfag har du brug for en række praktiske oplysninger. Læs mere om SSO, studieplaner, undervisningsbeskrivelser m. Du vil modtage et velkomstbrev i din digitale postkasse, når du er optaget, og ca. Vi glæder os til at se dig til august. Næstved Gymnasium og HF 30. Nakskov Gymnasium og HF 29.


Viborg Gymnasium og HF 26. Aalborg Studenterkursus 04. Brøndby Gymnasium Herning HF og VUC 77. Københavns åbne Gymnasium 49. Høng Gymnasium og HF 37. Skolen holder lukket - Påskeferie.


En HF -uddannelse er en gymnasial uddannelse, der giver adgang til ALLE videregående uddannelser. Både de korte, mellemlange og lange videregående uddannelser såsom universitetet. AVU) , HF samt undervisning for ordblinde og virksomheder.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop