Hf i københavn

Uddannelse i Københavns centrum for unge og voksne. Enkeltfag, forkurser eller fuld uddannelse. Vælg præcis de fag du har brug for på hf enkeltfag, læs hf som online fjernundervisning på hf flex eller tag en fuld hf -eksamen på den 2-årige hf. HF tager år og giver adgang til blandt andet universitets- og professionsuddannelserne.


Lektiefri HF på år: På Gentofte Studenterkursus har vi et ganske særligt tilbud til dig, som har brug for at have tre år til at tage en hf -uddannelse.

HF og VUC København Syd er en skole, der har plads til alle. Du kan læse 2-årig HF , HF -enkeltfag og 9. Med en Vinter HF læser du en række HF -enkeltfag, som tilsammen udgør en fuld HF. Den 2-årige Hf -kursus på Frederiksberg er en gymnasial ungdomsuddannelse, for unge som søger adgang til en videregående uddannelse. Hvilken HF uddannelse passer dig?


Mangler du enkeltfag for at komme ind på drømmeuddannelsen? Så læs HF enkeltfag hos Efterslægten.

Brænder du for sundhed og ernæring? Vælg mellem mange enkeltfag dag, aften og på nettet. Med HF sundhed får du en 2-årig HF til dig, der vil læse videre på en sundhedsuddannelse.


Vil du tage enkelte HF enkeltfag eller en fuld HF ? Er du på udkig efter HF enkeltfag i København ? Se det store udvalg på listen her. Vi har samlet alle uddannelser i Danmark, så du let kan sammenligne alternativerne. Fordyb dig i design med HF enkeltfag i Design C. Interesserer du dig for design, både når det kommer til produkter, oplevelser og kommunikation?


Så er et HF enkeltfag i Design C hos HF -Centret Efterslægten måske lige noget for dig. Design C giver dig teoretisk og praktisk kendskab til designprocesser. Gymnasial uddannelse for unge og voksne i København. Fuld HF i klasser, som enkeltfag eller som fjernundervisning.


GSK forberedelseskursus i matematik. Et VUC for alle, i alle aldre.

Det frie Gymnasium er en privat skole i København. Demokratiet er skolens omdrejningspunkt. Hvis du søger uddannelser på andre adresser end den viste, kan kortet i højre side anvendes til at se disse adresser. Bliv klædt godt på til fremtidig uddannelse med en 2-årig hf på Gentofte HF.


Læs mere om skolen og vores spændende fagpakker her på siden. En HF -uddannelse er en uddannelse, som svarer til en studentereksamen, men som tager år at gennemføre. Ved du allerede, hvilken mellemlang eller videregående uddannelse, som du vil have, kan du med en HF sammensætte de fag, som du interesserer dig for og passer til drømmeuddannelsen.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop