Markedsføringsøkonom job

Vil du være en del af et stærkt team, og ønsker du dig en travl hverdag, hvor din primære opgave er at sikre, at vores store salgsstyrke kan fokusere deres indsats imod kunderne? Stillingen som Sales Administrator er placeret i vores . Som guide vil du både kunne få opgaver med større grupper der har booket en personlig guide og opgaven med at tage kortere daglige guidede ture for turister. Kontrol af indkomne varer og registrering i system. Registrering og lagerstyring af varer. Daglige forsendelser samt generelle lageropgaver.


Endvidere har du gode formuleringsevner mundtligt og skriftligt. Du har desuden gode analytiske evner og kan lide at strukturere og dokumentere data. Sammen når vi hele Europa! Vi mangler dig, der brænder for en elevplads indenfor spedition og shipping, hvor du får ansvar og bliver udviklet i et tempofyldt miljø, hvor ingen dage er ens, og samtidig får du elev- og lærlingekolleger, der er med på sjov! Som spedition- og shippingelev vil du . Som HR Student Assistant vil du indgå i en mindre HR-afdeling med alle HR- opgaver samt ansvaret for elever, praktikanter m. Din rolle vil blandt andet omfatte at varetage administrative opgaver og være med i projekter for at udvikle HR-området.


Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i et dynamisk arbejdsmiljø. Bekræftede arbejdsgivere. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end 34.


Find dit nye job allerede i dag. Som markedsføringsøkonom får du ofte job som fx indkøber, marketingassistent og account manager. Og du har en lang række muligheder for videreuddannelse. Uddannelsen til markedsføringsøkonom er for dig, der ønsker bred viden inden for markedsføring og salg, økonomi, international handel, kommunikation og ledelse.


Der er ikke én baggrun der får dig til tops inden for markedsføring og PR, men den 2-årige uddannelse til markedsføringsøkonom er et overskueligt udgangspunkt for mange. Uddannelsen giver et godt overblik over international markedsføring, branding, salg, erhvervsøkonomi, kommunikation og organisation. Hej som overskriften lyder søger jeg et relevant arbejde indenfor marketing.


Mit navn er Joachim Elmegaard og jeg søger et studierelevant arbejde. Jeg skal læse til markedsføringsøkonom til februar på Roskilde Handelsskole. Jeg fik et fuldtidsjob indenfor online marketing efter endt studie, men generelt havde alle meget svært ved at finde job. Jeg er en frisk, udadvendt og ambitiøs person som altid yder mit bedste på jobbet. Vil du gerne arbejde i reklame- eller marketingbureauer?


Så er uddannelsen til markedsføringsøkonom måske det rette valg for dig! Udover at læse relevante fagbøger, kommer du til at arbejde sammen med andre studerende om projekter med udgangspunkt i problemstillinger direkte fra relevante virksomheder. Pernille West er nyuddannet markedsføringsøkonom fra Cphbusiness og sidder i dag som PR- og marketingchef i LETZ SUSHI.


Der er ikke to dage, der er ens i det her job , og det tiltaler mig rigtig meget og holder samtidig min motivation oppe, også når bølgerne går højt, siger Pernille. Vi søger en dygtig markedsføringsøkonom eller lign. Markedsføringsøkonom jobs i hele danmark så du får de største chancer for at finde et job med uddannelsen Markedsføringsøkonom. Et udfordrende og afvekslende job i en spændende virksomhed med en god og humoristisk omgangstone og en kultur, der er præget af positivitet, .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop