Sika fuge

Byggeri - Gå direkte til. Industri - Gå direkte til. Brandbeskyttelse af samlinger og gennemføringer_. Driftsvejledning for fuger_.


Fuge - og klæbemasse - i-Cure . Ekspanderende freonfri universal pistolskum til isolering, lukning og fyldning af vanskeligt tilgængelige revner og hulrum for at fuge , isolere eller udfylde.

Til brøndskumning, karmskumning, præcisionsskumning. Vi leverer hurtigt og nemt. Klik her og find den bedste pris nu! Hærder ved hjælp af luftens fugtighed.


Er anvendelig på porøse og ikke-porøse underlag. Påføringstemperatur: 5-40. Indeholder ikke opløsningsmidler: Ja. Anvendelse: Vinduer og døre.


Slib, rengør og affedt alle vedhæftningsflader.

Fugen hærder op til en permanent elastisk slib- og lakèrbar masse. SIKA 2DC SORT POSE 6ML. Sikaflex 2til nådning. SIKAFLEX 290DC er produceret efter kvalitets- og miljøstyringssystemet ISO . Vedligeholdelse af båden hos thansen. Kan anvendes inden- og udendørs.


Bruges hvor der ønskes en fuge til optagelse af bevægelser. Er fri for opløsningsmidler. Gratis fragt til nærmeste Sanistål butik gælder for størstedelen af sortimentet!


Hos Boatlab gør vi vores bedste for at yde en kyndig service og vejledning, holde priserne lave og samtidig have et stort udvalg. Vi tilbyder et varekatalog med mere end 20. Vi har dag-til -dag levering på lagervare, og gratis fragt ved køb over 1. Se hvilken der matcher dig.


Anschließend wird die Fugenoberfläche mit einem Spachtel abgezogen, wobei der Dichtstoff an die Haftflächen und an das Hinterfüll- material angedrückt werden muss. Til både over og under vandlinjen. Kan slibes og overmales efter hærdning.


Fugemasse til bevægelsesfuger. Den er baseret på Silan-Terminerte Polymer.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop