Telestyrelsen hastighedstest

Foretag en gratis hastighedhedstest med bredbåndsmåleren. Test din internet hastighed. Den nye bredbåndsmåler virker også på iPad.


Før du tester din internethastighe er det vigtigt, at du gør følgende: – Luk alle programmer, også antivirus – Luk alle vinduer i din browser, ud over dette – Har du en trådløs router tilkoblet, så tag den fra når du tester. Den gennemsnitlige dansker får kun af den lovede internethastighed. Der har været flere sager om bredbånd-forbindelser der ikke lever op til de specifikationer, som forbrugerne betaler for.

Derfor anbefaler vi, at du tester dit bredbånd for at sikre, at du får den hastighed , som du rent faktisk betaler for. Der er forskellige udbydere af hastighedstest , du kan bruge til at teste din . Erhvervsstyrelsens bredbåndsmåler er blevet flyttet i forbindelse me at måleren er blevet udvidet udvidet med nye funktioner, hvor du kan indtaste egne oplysninger om adresse, udbyder, teknologi m. Får du egentlig den hastighed , som din internetudbyder har lovet dig? IT- og Telestyrelsen påpeger, at teleselskabernes egne bredbåndsmålere ofte kun viser hastigheden . Stemmer hastigheden på dit internet overens med det du betaler for?


Du får vidt forskellige resultater afhængigt af browseren du bruger, når du måler bredbåndshastighed. Hurtig og effektiv hastighedstest til pc, mobil og iPad. Om få klik har du svar på, om du kan få bedre internet.

Vi bruger Danmarks bedste 4G-netværk. Hastighedstest af bredbånd - Prøv hastighedstesten fra IT og Telestyrelsen. Her kan du se, hvor hurtigt dit nuværende bredbånd er. Når jeg måler min hastighed , er den anderledes, end den hastighed , der fremgår af de udbudte hastigheder i kortlægningen. Hvad er der galt med kortlægningen?


Udbudt hastighed er den højeste hastighed , der kan købes. Det vil sige, at et teleselskab tilbyder abonnementer med den givne hastighed. Hvor hurtigt er dit internet? Med hastighedstesten kan du hurtigt og effektivt måle din bredbåndshastighed. Tag en hastighedstest og tjek, hvor hurtig internethastighed du har.


Vores hastighedstest er hurtig, og virker også på mobilen. Lever hastigheden på dit bredbånd ikke op til forventningerne? Lav en hastighedstest hos Telenor og få løst problemet.


De danske internet- udbydere er blevet enige om en frivillig brancheaftale, som betyder at de fremover skal oplyse hvilken hastighed brugeren rent faktisk kan forvente i stedet. Hos Waoo har vi hastighedsgaranti så du altid får den hastighed du har betalt for. Sammenlign priser mobil, Bredbånd hastighedstest telestyrelsen - DK. Løsning: Telia udlandspriser.


Styrelsen lancerer en bredbåndsmåler, som kan kortlægge forbindelsens hastighed mellem forbrugerens computer og internettet.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop