Wavin gulvvarme termostat

En shunt anvendes til at styre fremløbstemperaturen til gulvvarmesystemet. Til styring af shunten bruges enten en termostatstyret ventil, der holder en fast fremløbstemperatur, eller en ventil, der tilsluttes en vejrkompensering. Den store styreenhed fås både med og uden display.


Salg af VVS produkter på nettet! Vær opmærksom på, at når rumtermostaten er.

Vejledning til reset af rumtermostat til fabriksindstillinger. Rumtermostaten har et indbygget display, der viser rumtemperaturen. Ved indstilling af termostaten vises indstillingstemperaturen samt andre . Find den rigtige rumtermostat til din gulvvarme her. De findes både som trådløse eller fortrådede i forskellige farver.


Termostaten leveres sammen med et stk. Billige priser og levering til døren.

Der kan du se hvordan forskellige dele af systemet fungerer . Telestat 230V NC VAWavin. Gulvvarme , Wavin , Brugt et år. Sælges grundet udvidelse. Bruges til styring af rumtemperaturen i et gulvvarmesystem.


Alt efter hvilken udgave der vælges kan den bruges til at styre . Danmarks største VVS forhandler på nettet ! Den kombineres så med en rumtermostat , der overstyrer ventilen. Et rigtig god løsning er f. Du er altid velkommen til at kontakte Teknisk Salgssupport på tlf. Vi leverer hurtigt og lige til døren. Radiosignalet bevirker, alt efter om rumtermostaten kalder på varme eller ej, . Wavin gulvvarmeslange , Wavin gulvvarmeslange ca meter.


Smart lille gulvvarmestyring fra Wavin som leveres komplet med styreenhed med pumperelæ, trådløs rumtermostat og telestat. Har indbygget ventil- og pumpemotionering. Uponor Fluvia minishunt T PUSH TH-X med termostat.

Komplet inklusiv isolering. Hej Har gulvvarme i hele huset tilsluttet fjernvarme.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop