Fælgforsegling

Beskytter fælgene med en usynlig glashård coatning. Den ultra tynde hinde formindsker tilsmudsning af snavs og bremsestøv på den forseglede overflade. Behandlingen giver lakken strålende højglans.


Herved bliver renholdelse væsentlig forenklet. Skal din alufælge holder længere - så anvende fælgforsegling - vi sender dag til dag, fragtfrit.

Med SONAX fælgforsegling opnåes en langvarig glansfuld og vedligeholdelsesfri overflade på dine fælge. Stort udvalg hos Billigbilpleje. Leder du efter de bedste plejemidler til din bil, så er Sonax det du bør vælge. Sonax fælgforsegler holder du din bils fælge rene længere - køb den billigst her! Hey folks Har søgt en del og der er jo mange blandede meninger.


Nogen mener nano er godt, andre mener det suger mere snavs. Andre siger alm voks er bedst.

Skrevet af i_ipek - BilGalleri 11. Fælgvoks eller nano fælgforsegling ? Nu Hvor hurtigt kan man ordne sine fælge, såfremt de er beskyttet med fælgforsegler :) svaret kommer. Køb FÆLGFORSEGLING XTREME - SONAX online hos BAUHAUS. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Den ovenstående pris er for 1ml.


Produktet sælges også i andre størrelser emballage. Vælg størrelse i nedenstående drop- down menu. Hvis fælgene er blevet rigtig beskidte, kan de være yderst vanskelige at få rene igen. Bremsestøv og partikler kan sætte sig så godt fast, at man med fordel kan lade det kyndige personale fra Steam-Wash stå for rensearbejdet. Fælgrensen efterfølges af en forsegling, som gør det lettere fremover at holde . Komplet sæt med alt hvad du behøver til at forsegle dine fælge.


Når du alligevel fjerner støvet, kan det være en god idé at forebygge med en fælgforsegler. Der er mange produkter på markedet, der klarer fælgrens og beskyttelse. FDM har tidligere kåret de bedste på markedet.

En god fælgforsegler sørger for at dine fælge på bilen fremstår renere og blankere i længere tid. Med andre ord - En god investering hvis ikke fælgvask er din favorit beskæftigelse. Fælgforsegling giver en beskyttende overflade mod snavs og bremsestøv. Giv dine fælge en nanobehandling og oplev den magiske effekt af rene fælge i op til flere år! Fuld garanti eller pengene retur!


SONAX FælgForsegling til langsigtet nanobehandling. Letter og forenkler renholdelse af alu-, stål- og forkromende fælge. Nanoforseglingen mindsker . Nano Fælge-Forsegling(alu, chrom, stål) er et overflade forseglingsprodukt, baseret på nanoteknologi.


Efter fælge-forseglingen ændres overfladestrukturen, samt overfladespændingen, det bevirke. SONAX har udviklet en fælgforsegling , som modvirker, at snavset binder på overfladen. Holdbarheden af en sådan forsegling afhænger af fælgoverfladens tilstand. Den tynde hinde formindsker snavs og bremsestøv på den forseglede overflade. Pris ved køb af Stk,15DKK.


Ring idag, hvis du har spørgsmål til varen.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop