Hf pædagogpakken vejle

Tag en HF fagpakke til dig, der vil være pædagog eller lærer. Overvejer du at uddanne dig til pædagog – eller lærer – men har du ikke de faglige kvalifikationer, der skal til for, at du opfylder de formelle adgangskrav til uddannelsen? Vil du være sygeplejerske, pædagog eller måske socialrådgiver?


Hvis du allerede nu ved hvilken vej, du vil, kan du blive hurtigt klar med en hf -pakke. Vi udbyder målrettede hf -pakker i Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa. Du vil få mulighed for at komme i studieprakatik på pædagoguddannelsen og få tilbudt arrangementer og samtaler med studievejlederne. Til nogle uddannelser behøver du ikke en fuld hf , men kan, hvis du søger via kvote nøjes med en række hf -enkeltfag tilbudt som uddannelsespakker på gymnasialt niveau. Du har dermed mulighed for at vælge et etårigt studieforløb baseret på enkeltfag og målrettet din videregående uddannelse.


Du kan også vælge at sammensætte en hel HF - eksamen via enkeltfag. Det kan der være mange grund. Har du planer om at uddanne dig til pædagog, socialrådgiver, sygeplejerske eller ergoterapeut, så læs videre her.


Vi har sammensat en professionspakke, bestående af en række fag du skal følge og deref. Vælg mellem HF -fagpakker: HF Sundhe HF Tech, HF Pæd og HF Force. Nu kan du tage HF direkte efter 9. Læs mere om uddannelsen til pædagog.


For at få SU skal du supplere med et par fag. Hør nærmere om din mulighed . Skolen holder lukket - St. Stort fagudbud på HF -enkeltfag, undervisning både dag og aften. Kontakt studievejleder på tlf.


Hvis du gerne vil være pædagog, men mangler de krævede hf -fag, kan du søge optagelse på den 1-årige pædagogpakke på KVUC. Du kommer på et hol hvor alle. I listen vises skemaet for undervisningen det første halve år af forløbet. Der kan være ændringer i skemaet for det andet . Pakken består af fire hf -fag: Består du eksamen i alle fire fag med min.


Studievejlederne på KVUC orienterer gerne om reglerne for SU og SVU. FGU-implementering kræver snilde og forberedelse. Optagelse på pædagogpakken forudsætter at du har 10.


Aalborg, Frederikshavn, Hjørring. VUC Roskilde har et 1-årigt hf -kursus der giver dig kvalifikationer til at søge optagelse under kvote på pædagoguddannelsen. Du kan læse det både på vores afdeling i Roskilde og Køge. Hf -forløbet er tilrettelagt som enkeltfagsundervisning for voksne og består af.


Hf som enkeltfag er en mulighe hvis du ønsker at dygtiggøre dig i et fag eller to på gymnasialt niveau. Pædagogmedjælper her: Tumlelunden.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop