Itw danmark

Vi lægger vægt på kvalitet, samarbejde, ansvarlighe gode relationer internt og eksternt samt åben kommunikation. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Har du spørgsmål eller brug for hjælp , er du meget velkommen til at kontakte os. ITW BYG har markedets bredeste produktsortiment til alle typer fastgørelsesopgaver i træ, beton, stål og gips.


Med anerkendte produktmærker i ryggen står ITW BYG stærkt i konkurrencen om . Hvis du ikke kan finde det du søger, er du meget velkommen til at ringe til os på nedenstående nummer eller sende os en mail.

Så vender vi tilbage snarest muligt. Adresse Itw Construction Products ApS. Region Danmark Midtjylland Herning Kommune. Nacetekst: Fremstilling af trådvarer, kæder og . Kontaktinformation på ITW construction products Middelfart, telefonnummer, adresse, se information for firmaer. Onsdag var der infomøde for de 2medarbejdere på fabrikken.


Nogle vil miste arbejdet, lyder det fra ledelsen, som dog ikke kan sætte tal på . NORDEN OLJEer en del af noget større… Med salgsdivisioner i Norge, Sverige og Danmark er vi stærkt repræsenteret i hele Skandinavien - Men det er ikke alt! Vi er ejet af den verdensomspændende amerikanske Fortune 2koncern, ITW (Illinois Tool Work Inc.).

Det betyder at vi har en stærk, global og ikke mindst. Først på Fyens Stiftstidendes redaktion i Ringe og siden på Horsens Folkeblad i Odder. Illinois Tool Works , ITW , er en milliardforretning med amerikansk hovedsæde.


ITW i Middelfart fortsætter med at lave søm, mens andre fabrikker lukkes. Og et godt øje til Middelfart. For mens industriarbejdspladser flyttes til lavtlønslande holder de fast på Gl. Banegårdsvej, hvor der - først under navnet NKT . Big is beautiful - stort er smukt, synes medarbejderne hos ITW Construction Products i Middelfart.


Medarbejderne frygtede ellers . Det er ikke kun vindues- og døreproducenterne, der kan notere, at byggeriet for alvor er på vej til at drosle ned. Amerikanskejede ITW Construction Products i Middelfart, der laver søm, skruer og bolte, har de to seneste måneder reduceret medarbejderstaben på cirka 3med mand. Virksomhedstype, Hovedkontor.


Datterselskaberne Sima Industri fra Aulum og Universal Fastgørelse fra Jyllinge er blevet fusioneret ind i moderselskabet ITW Construction. Danske virksomheder trækker produktion hjem. En ny rapport fra SDU viser, at flere og flere danske virksomheder flytter produktion fra udlandet hjem til Danmark , og at økonomien i det er god.


Se aktuelle job hos ITW Byg.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop