Peter sønderskov trox

ADMINISTRERENDE DIREKTØR. Han har endvidere været adm. Se hele profilen på LinkedIn, og få indblik i Peters netværk og job hos tilsvarende virksomheder. Region Danmark Hovedstaden Herlev Kommune. Produksjon av kjøle- og ventilasjonsanlegg, unntatt til husholdningsbruk.


Ansættelse til TROX Nordic som Head of Nordic Sales. Peter Sønderskov er tiltrådt som adm. Mød Trox Danmark på VVS Messe i Odense.


Trox er førende inden for udvikling, fremstilling og salg af komponenter og systemer til ventilations- og klimaanlæg. Med datterselskaber i lande og produktionssteder er Trox markedsførende i Europa inden for klima- og ventilationskomponenter samt yderst aktiv på det globale . Da kan han argumentere for viktige forutsetninger for videre vekst. Så det er med stor ydmykhet og stolthet at jeg at jeg nå begynner som adm. Han berømmer samtidig produksjonsapparatet i Trox Auranor som klarer å levere økt volum i henhold til avtalte tider. Rolle, Selskab, Antal ansatte, Bruttofortjeneste, Afkastningsgrad.


Download liste med kontaktpersoner. Kunsten at omgås suverænt med luft. TROX er førende i udvikling, fremstilling og afsætning af komponenter, enheder og systemer til indendørs ventilation. En ihærdig forskningsindsats har gjort TROX til innovationsførende på disse områder.


TROX Auranor i Nordre Brandbu kan vise til gledelig resultat i et stagnert marked. Mennesket er vores målestok, og menneskers velvære . Stilling, Administrerende Direktør . Vi tar vårt miljöansvar och visar det genom våra medlemskap i de norska miljöorganisationerna Grønt Punkt och Renas. Hjemmeside: Gå til hjemmeside. Epost: Benytt kontaktskjema under.


Mer info om Trox Auranor Norge. Postadresse: Postboks 100. Stort fokus på produktutvikling og høyt tempo i salg, gir sammen . Daglig Leder i Nilan Germany GmbH, styreleder i Nilan Norge.


AS, ansvarlig for Nilans dat- terselskaper i Europa, og vært ansvarlig for eksportsalg og internt salg i Nilangruppen.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop