Stang til badeforhæng ikea

Gør dit badeværelse praktisk med badeværelsestilbehør fra IKEA. KALKGRUND håndklædestang , forkromet. En stabel blå og hvide håndklæder og bokse af søgræs i forskellige størrelser ved siden af.


Opbevaring med låg, sæt med 3. Du kan nemt forlænge stangen fra 1til 2cm. Kan suppleres med RINGSJÖN ringe til badeforhæng. Tørres af med en klud dyppet i . Se det store IKEA sortiment af billigt tilbehør til brusebad. Vi har alt fra brusehylder til stænger til badeforhæng.


Gardinstangen er nem at montere uden at bruge skruer eller bore huller, for den har en fjedermekanisme, der holder den sikkert på plads. Badeforhænget er nemt at trække for og fra takket være manchetten af plast, der sidder over samlingen, hvor stængerne mødes. Efterlader ikke ridser eller mærker på vægge eller fliser . Tætvævet og vandafvisende polyester. Elastikken, der er syet ind i den nederste kant, giver tyngde og sikrer, at forhænget hænger lige.


Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra, at du accepterer at modtage alle cookies fra IKEA hjemmesiden. Skal suppleres med ringe og stang til badeforhæng.


Må ikke tørres i tørretumbler. Stryges efter vask for at bevare den vandafvisende effekt. Længde: Bredde: Ydre: 38. Er der flisevæg på det ste hvor stangen skal monteres, skal du være ekstra varsom, når hullerne bores.


Mange tror, at det er en slagboremaskine, der skal til, men pas på med det. Du risikerer, at flisen knækker. Sæt i stedet nogle lag malertape over det ste der skal bores, og bor forsigtigt med et ganske almindeligt skarpt . Baderumsstænger, Ikea , Badeforhængsstang fra Ikea Sælges.


Helt ny og aldrig brugt, stadig i original emballage. Badeforhæng , IKEA VIKARN, VIKARN ( IKEA ) badeforhængsstang med to hjørner og tre stænger. Stangen til badeforhænget kan monteres i U- form, L-form eller som en hjørneløsning Se linket til Ikeas hjemmeside i kommentarfeltet.


Endnu i emballage og kvittering.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop