Telenor mobil kundeservice

Kontakt os med spørgsmål til mobil , bredbån regning, dækning osv. Find løsningen på problemer med mobil , internet, abonnementer eller en service. Du finder også alt om priser og regninger. d her eller hent appen til din mobil.


Få fingrene i den helt nye galaktiske stjerne fra Samsung. God og behagelig betjening uden at virke anmassende ved køb af ny mobil. Trenger du hjelp til å finne PIN-koden, bestille nytt SIM-kort eller sperre mobilen ? Her finner du svar på det meste. Tilbuddet gælder både for nye og eksisterende kunder.


Kundeservice er her når du trenger hjelp. Mest tilgængelige kundeservice. Selskab, Åbningstid for kundeservice (Hverdag) , Åbningstid for kundeservice (Weekend), Timer åbent om ugen, Note. Greenspeak-logo, 8-2 Lukket . Telenor - logo, 7-2 7-2 112. Vi har netop lanceret vores chat-funktion på websitet, hvor du kan kontakte os med spørgsmål til vores kundeservice vedrørende et af dine privatprodukter på mobiltelefoni.


I løbet af kort tid åbner vi også op for chat funktionen til vores bredbånds- og fastnetkunder. Ventetiden på chatten har i de første par dage været under 1 . Efter den meget negative omtale, har langt de fleste større selskaber valgt at optimere deres fokus på kundeservice. Se mobilpriser på billige mobiler her. Kom forbi i dag i vores Aarhus-butik, og giv dit mobile liv et boost.


Foruden en omfattende webshop med mobiltelefoner, tilbyder de også attraktive abonnementer på mobiltelefoni og bredbånd til hjemmet samt mobilt bredbånd til dig, der er på farten. Få hjælp til at forstå din mobilregning og de forskellige beskrivelser og tal der står på den. Ifølge Telia er fyringer resultatet af, at flere kunder vælger digital selvbetjening, fremfor at ringe til Telias kundeservice. Samlet set må Telia-medarbejder søge nye græsgange. Men det er ikke kun Telia, som har oplyst, at man afskediger ansatte.


Døgnåben kundeservice var ellers en væsentlig brik i den store omlægning, som den norskejede . Nei, dette er en egen tjeneste der man spesifikt betaler for ekspertisen som tilbys. I butikken finder du et bredt udvalg af løsninger indenfor bl. Som erhvervsdrivende er det vigtigt, . Der er mobildækning på Superspeed og 2. Netværket åbnes først når skibet er til søs. Hvis skibet sejler tæt på kysten, vil du blive koblet til en landbaseret operatør.


Samtidig lovede han bedring, idet koncernen agter at ansætte nye medarbejdere i kundeservice. Det skete, da en bruger der havde opsagt sit abonnement, beskrev sine oplevelser med fejlagtig inkasso og forkerte gebyrer. Når en mobil forsvinner eller blir stjålet, er det mange som er usikre på hvordan man skaffer nytt SIM-kort.


Før du kontakter kundeservice i vill panikk, husk at du kan bestille nytt SIM-kort ved å logge inn på Mine sider. Det koster 1kroner, og du får det nye SIM-kortet i posten etter omtrent 2-virkedager.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop