Afstandsmåler golf brugt

To slags funktioner: GENERAL MODE (generel funktion) Denne funktion er egnet til almindelige forhol først indtastes målets højde, du kan måle afstanden . Dette er en meget sikker afstandsmåler. Golf -GPS, GARMIN APPROACH S Garmin Approach SGPS Golfuret i sort i perfekt stand. Viser de nødagtige afstande til green forkant, midt samt green bagkant. Kan også måle længden på golf slag og samt har en funktions baneafstandsmåler , der måler samlede gå længde i . Rangefinder, Nikon Coolshot 2 Kikkerten er år gammel og købt i Golfexperten i Tilst.


Laserkikkert til golf er en kompakt og let golfkikkert med automatisk slukkefunktion. Med et tryk fortæller Nikon Coolshot den præcise afstand til et mål mål golfbanen fra 5-5meter. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Bliv klar til golfturen og find brugt golfudstyr til salg. Se udbuddet af golfudstyr i god kvalitet, fx golfsko og golftaske.


Søger du billigt golfudstyr? Vi har et stort udvalg af laser range finder der sikrer at du altid sigter korrekt! En lang stribe farver og priser der passer til dit behov. Korsholm forhandler kvalitetsmærker som f. Sammenlign priser og læs anmeldelser af afstandsmåler golf. Klik her og find den bedste pris nu!


Afstandsmåler til jagt og golf. Køber du golfudstyr hos BJ Better Golf får du top service og hurtig levering. Golf GPS, golfkikkert , afstandsmåler , GPS-ur - er du træt af at bruge tid på at lede efter afstandsmarkeringer og afstandssten ude på banen? Er du træt af at skridte afstanden fra din bold til 1meter-stenen?


Så er du kommet til det rette sted! Bushnell afstandsmålere online. En Cat har ni liv - andre kan have næsten lige så mange. Så bliv godt kørende med en brugt maskine fra Pon Brugte Maskiner. Leupold GX-3i Laser Rangefinder - Eksklusiv golfkikkert med OLED dispaly i aluminium.


Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger har du overnaturlige evner nådigt betydning, antager vi, at du accepterer vores cookie politik. Se vores trænere i ob besat engelsk.


Køb online på tilbud her.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop