Boligudlejning århus c

Søger du lejebolig i Århus C ? Kæmpe udvalg af lejeboliger i Århus C , andelsboliger i Århus C og ledige lejligheder i Århus C. Find lejlighe hus eller værelse til leje i på Danmarks største boligportal. HESTIA Ejendomme forestår administration og drift af egne ejendomme og ejendomme for investorer, der ønsker en samlet administrativ og driftsmæssig overvågning af deres investering. For boligsøgende henvises til oversigten over ledige lejligheder i Aarhus , Randers, København og øvrige byer.

Professionel ejendomsadministration af investeringsejendomme. Thit Jensens Gade, Århus C med en størrelse på 1kvadratmeter. Den månedlige husleje udgør 15. Udlejning udlejer har nu fornøjelsen af at udleje attraktive lejligheder beliggende i hjertet af Aarhus C. Vidar Ejendomme, med adresse i M. Bruunsgade på Frederiksbjerg, har dybe rødder i Aarhus og dermed skarp indsigt i den urbane kultur. Vicevært: Elvis Brstilo Adm.


Sophie Mogensen Antal lejmål: bolig og erhverv.

Anne Nielsen Antal lejemål: bolig. Bevaringsværdig boligejendom med lejligheder og p-pladser på Vesterbrogade i hjertet af Aarhus. Ejendommen er reelt to gamle ejendomme hver bestående af forhus og baghus og indeholder lejligheder samt udlejede p-pladser i gården. Beliggenheden er i top - nær centrum, skov og strand.


Indkøb er lige ved døren. Kort afstand til universitetet. Gode fællesfacilieter med elevator, pulterrum, cykelkælder, fælles vaskeri . Virksomhedsprofil: Vi udlejer boliger, værelser, erhvervslokaler, opbevaringsrum, garager og P-pladser i Aarhus og kun i Aarhus. Vore boliger er næsten alle totalrenoverede og nymalede . Al henvendelse vedrørende lejemål skal foregå via. Nye lejligheder i centrum af Aarhus.


Funktionelle rækkehuse i attraktive og naturskønne Højbjerg - kun km fra Aarhus C. Størstedelen af lejlighederne har en betagende udsigt til Århus bugten og midtbyens hustage. Alle boliger befinder sig i Østjylland. Lejeboliger i Aarhus Her en nem overskuelig liste, over ledige lejligheder og huse Aarhus.


Boligudlejning , Investering.

Listen bliver opdateret dagligt, så du altid får adgang til de nyeste ledige lejligheder, huse og værelser i Aarhus. Du kan se størrelsen på lejemålet, samt huslejen, adressen, om der er altan, parkeringsplads og selvfølgelig om du må .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop