Bosch opvaskemaskine fejl vandhane

Og derefter giver den fejl igen. Vi har også forsøgt at lade slangen fra maskingen gå direkte ned i en span så maskinen kan komme af med vandet, men når den har pumpet vandet u giver den igen bare fejl (lyser med vandhanen ). Vi kan ikke gennemskue, og det er afløbet, der er noget galt med? Min opvaskemaskine melder fejl eog vandhanen i displayet foran på maskinen blinker. Jeg har trukket maskinen ud for at se . Jeg kan åbne og lukke maskinen hvorefter den.


Opvaskemaskine - fejlmelding indlæg 25. Bosch Aquastop manual - Hvor? Vær derfor opmærksom og brug koderne med. Kontroller at tilgangsslange ikke har et knæk. Vælg først produktkategori i listen nedenfor.


Herefter finder du nemt råd om pleje og vedligeholdelse, hjælp til selvhjælp og meget andet. Du finder også den rigtige brugsanvisning til downloa gode tips . Indløbstid overskredet - fejl kommer efter ca. Find ny tilgangsslange med . På vandtilførselsslangen sidder en grå plastikboks hvis formål tilsyneladne er at stoppe for vandtilførsel når den får besked på dette. Er dette en sikkerhedsanordning hvis noget er galt?


Eller er det denne grå boks der grundlæggende styrer vandtilførslen til . Disse fejlkoder er kun et lille udpluk af de mest almindelige. Der kan forekommer andre fejlkoder til de mere avancerede produkter. Blinkende LED-lamper eller fejlkode i display kan betyde, at vandhanen er lukket, eller at vandtrykket er for lavt.


Skift af vandindløbet i din opvaskemaskine. Oplever du at din vaskemaskine ikke tager vand ind? Vi har lavet en liste med de mest almindelige årsager og løsningsforslag.


Klik her for at få svar på, hvorfor din vaskemaskine ikke tager vand ind. Den tager ikke længere vand ind. Aquastoppen brummer, og det lyder som om der suser lidt vand rundt i den (en svag lyd af vand), men der kommer ikke noget ind i maskinen.


Maskinen alarmerer (bipper) og viser vandhane symbol efter opstart og undervejs i program. Nu meldes der ikke mere om vandtryksfejl med lys og beep. Der findes grundlæggende typer aquastop.


Et mekanisk og et elektrisk. Det mekaniske aquastop kan være en enhe som skrues på tappestedet ( vandhanen ) før tilløbsslangen, eller det kan være indbygget i tilløbsslangen. Det fungerer ve at en mekanisme måler mængden af vand som . Hvis maskinen ikke vil tage vand ind kan det blandt andet skyldes følgende problemer: - Vandtryk mangler eller er meget lavt. Afmonter tilgangsslange og kontrollér filtret.


Ved fast aquastop sidder dette ved hanen, ellers sidder dette normalt hvor . Her finder du en guide til vedligeholdelse af opvaskemakinen, så du sikrer at den holder i mange år. Det er vigtigt at den veldigeholdes og det er let.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop