Folkepensionsalder 2016

Kender du din pensionsalder ? Hvert femte år vurderer Folketinget, om danskernes folkepensionsalder skal stige. Din fødselsdato har betydning for, hvornår du kan gå på folkepension. Folkepensionsalderen nu og fremover. Her kan du få vist, hvornår du tidligst kan få udbetalt din pension fra PenSam, og hvornår du kan gå på folkepension. Du kan også se, hvornår du kan få efterløn, hvis du er med i ordningen.


Indtast din fødselsdato og tryk beregn. Beregneren viser de aldre, der gælder i dag - indtil Folketinget eventuelt vedtager nye regler. Og af Lars Løkkes nytårstale. Er den almindelig pensionsalder eller år? Er det korrekt, at den almindelig pensionsalder er år?


Og her mener jeg den almindelige pensionsalder for mæn som hverken er invalidepensionist, efterlønner eller under anden speciel ordning. Kan I belyse dette nærmere? Stil selv spørgsmål til eksperterne her.


SPØRGSMÅL: Efter de seneste reformerer jeg usikker på, hvad den officielle folkepensionsalder er i dag. Det slut me at danskerne kan gå på efterløn, når de fylder år. De, der fyldte år derefter, kunne tidligst gå på efterløn 2. Dermed er der sat gang i en forrykning af efterløns- og folkepensionsalder , som vil blive meget mærkbar. Bekymringen går på tværs af alder og uddannelse. Dog er personer med en længerevarende videregående uddannelse markant mindre bekymret end øvrige grupper.


Bekym- ringen skal ses i lyset af, at flertallet forventer en lavere folkepensionsalder , end hvad der er reali- stisk. Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) foreslår at hæve . Er din samlevende ikke folkepensionist, så kan kan din samlever dog fratrække halvdelen af indtægten op til 214. Topskattelettelser er og bliver en rigtig dårlig idé. Og hvor skal milliarderne komme fra?


Nej til højere pensionsalder. Her er din nye pensionsalder. Gik du og troede, at du skulle på pension når du bliver 65? Så kan det have lange udsigter. Selvom der længe har været snak om at pensionsalderen de kommende år vil blive hævet, kommer det nok som en overraskelse for mange, at stigningen højst.


Dermed får vi forskellig folkepensionsalder i forhold til, hvornår vi er født. Pensionsbombe truer: Så høj kan din nye pensionsalder blive. Danskernes pensionsalder kan blive sat yderligere i vejret til efteråret.


Se her, hvor gammel du skal være, før du kan gå på pension . Motivet til efterlønsreformen var at øge tilbagetrækningsalderen ved bl.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop