Glashylde til køleskab

Vi håber, at du kan finde lige den glashylde til køleskab , som du ønsker. Hos Nettoparts har vi samlet over års erfaring inden for salg af reservedele og tilbehør til hvidevarer. Er du i tvivl om hvilke køleskabshylde, der passer til dit køleskab, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice og få professionel . Har du mistet plads i køleskabet.


Se vores store udvalg i glashylder , trådhylder, kantlister og tilbehør til køleskabe hos Hvidevaredele. Vi har et stort lager og mulighed for at hjælpe med at finde det rette. Silkeafskærmet safety glas til ELECTROLUX, ATLAS køleskab.


Bagkantsliste til glashylde, 448mmx25mm, Gram. Glashylde over grøntsagsskuffe til køleskab , Zanussi. Trådhylder, glashylder og plasthylder. Finder du ikke det du søger? Hyldeforkanter og bagkanter.


Kontakt Danmarks venligste kundeservice på mail . Køb dine reservedele online på Quickparts. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Komplet glashylde til køleskab direkte fra Electrolux.


Denne glashylde er en fortrinlig løsning til at skabe ekstra plads i kø. Den nemmeste måde at gøre dit køleskab skinnende og lækkert, er at udskifte glashylderne. Med tiden sætter der sig kondensvand og madrester fast, der gør køleskabet uhygiejnisk. Erstat dine gamle glashylder med nye fra vores udvalg af reservedele til køleskab.


Hos PriceRunner kan du sammenligne priser på køleskabe. Denne vare er en reservedel og er ikke lagervare i vores butikker. Varen kan bestilles i vores netbutik til forsendelse.


Rist til grøntsagsskuffe - hvis plast 5- kr. Det er både godt for miljøet, og du sparer penge på elregningen. Alle glashylder er i SafetyGlass. Det betyder, at de ikke kun er meget holdbare, men . Dørindretning: dørhylder. Køleskab , glashylde direkte fra AEG.


Holder i hele skabets levetid. EasyAccess-hylder, udtrækkelige glashylder giver et godt overblik og gør det nemt at sætte varer ind og tage dem ud. Skabet med 90° døråbningsviklel, kan placeres ved alle . Passer til følgende typer. Fresh premium 0°C zonen har forskellig luftfugtighe den fugtige op til luftfugtighe den tørre luftfugtighed – holder madvarerne friske op til tre gange så lang tid.


Boxes på teleskopskinner giver praktisk håndtering og optimal overblik over alle madvarer. Close, døren lukker automatisk og dæmpet . Fragt: DKK 3- Returret: dage. Du kan også med VarioShelf- glashylden individuelt justere hylden i køleskabet og f. SlideHide til smør, hvor låget glider ind under hylden. Fryseafdelingen er også fuld af muligheder for tilpasning til dine behov.


Uanset om du opbevarer små beholdere med is eller en andesteg, er det enkelt og . Med et nettoindhold på enten 4eller 3liter kan selv omfattende indkøb køles perfekt ned i disse køleskabe.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop