Hjulmøtrikker alufælge

Møtrikker til montering af alufælge eller stålfælge - Tilbehør og værktøj til alufælge , stålfælge og bildæk - Dæk og fælge - sommerdæk, vinterdæk og alufælge til din bil - Alt til din bil - samlet ét sted - thansen. Hjulmøtrikker til alufælge (komplet sæt) Ved bestilling, angiv venligst: Bilmærke Bilmodel B. Brugte dæk med fælge sælges til billige priser online. Se de gode tilbud på reservedæk og alufælge her.


Hylde: Vælg varehus Loading.

Hjul møtrikker til kadett c hvilken mål har sådan nogle banditer. Hjulbolte fra alu til stål? Fælgene er under år gamle. De er i fin stan men ikke fejlfrie. Der er billeder af alle fælge.


Afbalanceret og lige til at køre på. Medfølger centerkapsler, centreringsringe og blå hjulmøtrikker. Tilbehør til alufælge og dæk - mangler du et sæt hjulspacere, centreringsringe eller bolte.

Find det hos os, vi hjælper også gerne med monteringen. Køb hjulbolte til dæk og fælge hos CM Carparts. Vi er DKs billigste og bedste auto reservedele og styling. Beskyt dine alufælge mod tyveri med vores tyverisikrede hjulmøtrikker.


Kan kun afmonteres med det medfølgende specialværktøj. Låsbare hjulmøtrikker til alufælge. Se bilmodeller, der passer. Alt i bolte og møtrikker til bilen! Vi fører et kæmpe udvalg af alt fra hjulbolte og hjulmøtrikker til låsebolte og låsemøtrikker til lavpris.


Originale hjulmøtrikker til Ford alu koster, hold nu fast ! Men de kan nu købes billigere ved andre reservedelssælgere . Der var monteret vinterdæk på de originale stålfælge, og de originale sommerdæk blev flyttet over på et sæt stålfælge. På lager - leveringstid: 1-dage. Nu hvor jeg skal til at montere sommerdæk med alufælge finder jeg så ud af, at møtrikkerne er for lange, eller at boltene er for . Alufælg Specifikation 6J x 1 Offset mm, Design 1(OE).


Anbefalet detailpris med moms ekskl.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop