Peanutbutter sauce friske forårsruller

Friske vietnamesiske forårsruller er både nemt at lave og ret sundt. De her er fulde af spidskål, lynstegt oksekød og peanutbutter - dressing. Specialet blev afleveret i morges – så det hele passede heldigvis sammen :-) Det er ikke første gang vi deler friske forårsruller med Jer her på bloggen, men til gengæld er det første gang at vi deler en opskrift på en utrolig lækker peanutbutter sauce. Vi serverede dippen til forårsrullerne og det fungere ret . Et fed hvidløg ½ tsk revet ingefær 5-dråber fiskesauce.


Alle ingredienser kommes i en blender og blendes til det har en ensartet, cremet konsistens. Smages til med mere lime og fiskesauce efter behov. Sauter de to slags løg i sesamolien.


Kom peanutbutter og vand i. Rør alt sammen til en homogen sauce og tilsæt fiskesauce og lime. Lad saucen koge stille op og lad den tykne ved at lade den koge lidt. Friske forårsruller med masser af grønt og skønne dips er fingermad og hyggemad når det er aller bedst.


Grønkålssalat med melon og. Nem og super lækker peanutbutter -dip der er uundværlig i friske vietnamesiske rispapirsruller fyldt med kylling og grøntsager. I denne opskrift er der desuden opskrifter på forskellige dips. Opvarm olien i en gryde og sauter løgene. Når det er en sammenhængende masse tilsættes fish sauce og lime.


Og nu til det sjove ved vietnamesiske forårsruller. Smag til med salt og peber. SauceRør peanutbutter med soja, lime og kokosmælk til en jævn sauce , evt. I næste weekend får de piger på besøg, som jeg boede sammen med i Vietnam. I Vietnam spiste vi friske vietnamesiske forårsruller, så det vil være oplagt at servere disse ruller for dem.


Jeg plejer selv at lade mine gæster rulle . Forberedelsestid: min. Peanutsauce : lille løg hvidløg stykke frisk ingefær på ca. Summer rolls eller sommerruller er friske , vietnamesiske forårsruller. De er lavet af et tyndt rispapir, som er foldet rundt om lækkert fyld. Vand efter ønsket konsistens . Fyldig og cremet peanut sauce og skøn sur og sød chili dip fra det asiatiske og vietnamesiske køkken - perfekt til friske forårsruller.


Med rispapir og sæsonens grønt kan du hurtigt fremtrylle en sprød og frisk hapser , der sammen med den fantastiske peanutbutter -dip kan få de fleste til at hapse lidt mere råt grønt. Jeg bruger også dippen til topping på pizza (ja tak!), til bare at dyppe grøntstænger i og til dressing på salat – fx nudelsalat.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop