Rejsekort kundecenter mail

Finder du ikke svar her på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte Rejsekort Kundecenter. Har du generel ris, ros eller forslag til os, der ikke vedrører en specifik hændelse? Se hvordan du klager over og til rejsekort i vores klagevejledning. Hos Rejsekort virker det som om, man har læst rådene med omvendt fortegn. I hvert fald er Versionvia et tip fra læser Brian Høy blevet opmærksom på en mystisk mail , der giver sig ud for at komme fra Rejsekort Kundecenter.


Del din mening i dag, og hjælp med at bygge tillid online. Og selvom man husker at tjekke rigtigt ud på stationen har jeg modtaget mail om at jeg mangler at tjekke ud. Forstår ikke hvorfor man. Rejsekort er et chipcar der fungerer som billet og betalingsmiddel i busser, tog og metro i det meste af Danmark.


Hvis du ikke finder, hvad du søger her på siden, henviser vi til rejsekort. Du kan vælge mellem flere forskellige typer af rejsekort , rejsekort med pendler kombi og pendlerkort. Passagerpulsen ser gerne, at rejsekortet bliver den billigste og nemmeste måde at rejse på. Af Rejsekort Kundecenter fik Annette Holm også at vide, at hun selv bør undersøge på nettet, hvad rejsen koster med rejsekortet. Og her forklarer DSB-direktør Susanne Mørch Koch i en mail.


Rejser du med rejsekort , skal du altid huske, om du har penge på kortet. Vi har samlet rå som gør livet som rejsekort -bruger nemmere. Den faktiske kundebetjening bliver håndteret af DSB, Movia og NT, der registrerer kundehenvendelserne i trafikvirksomhedernes . Kontrolafgifter, manglende udbetaling af rejsetidsgaranti eller fejl på rejsekort-automaterne. Har du haft en dårlig oplevelse i bus, tog eller metro, kan du klage til det tog- eller busselskab, du har rejst med.


Klager over rejsekortet skal du sende til Rejsekort Kundeservice. Del dit rejsekort med andre – eller brug det til din hund eller cykel. Mulighed for online selvbetjening samt automatisk.


Køb og tank op online, og få kortet tilsendt med posten. Leveringstid 7-hverdage. Hvis du har brug for et svar nu og her, kan du ringe ind til DOT på: Tlf.


For henvendelser vedrørende tog: Alle dage kl. Få svar på mange flere spørgsmål om rejsekortet her. FynBus er kommet med i Rejsekort d. Jeg har ikke fået mit Ungdomskort. SAGENS OMSTÆNDIGHEDER: Klageren var indehaver af et rejsekort flex, som hun ifølge rejsekortoversigten ikke checkede ud den 15. Kortet blev derfor spærret den 12.


De vil efterfølgende tilbageføre det overskydende beløb til dit Rejsekort. Udover Movia kan også passagerer, . Ekstra Bladet har fem gange som kunde ringet til Rejsekort Kundecenter , som er i timerne og dagene efter, mailen blev udsendt, var tvunget helt i . Til gengæld vil du ikke blive opkrævet beløbet, hvis du har rejst for en lavere pris. Fejlen er sket på baggrund af, at takstsystemer fra søndag bliver ændret. For eksempel bliver takstsystemet på Sjællan Lollan Falster .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop