Yousee mobil kontakt

Her på siden, finder du hjælp, viden og vejledning til spørgsmål til YouSee Mobil og YouSee Mobilt Bredbånd. Hos YouSee får du mere med: Lynhurtigt bredbån TV og mobil samlet ét sted. Klik her og læs mere og se vores tilbud på mobiltelefoner. Bland selv din tv- pakke med tv-kanaler og streaming-tjenester - f. Viaplay, Dansk Filmskat og mange flere. Her kan du læse, hvordan du rent teknisk får den bedste oplevelse på yousee.


TDC bliver til YouSee , men du kan som altid komme i kontakt med vores Hotline. Vi har samlet TDC Privat og YouSee , således at alle dine TDC produkter er blevet til YouSee. Sammenlægningen har dog ingen indflydelse på dine TDC- produkter, der alle vil fungere præcist som de plejer.


Det eneste du skal vænne dig til, . TDC Kundeservice bliver til YouSee Kundeservice. Kort: Ruteplan: Søg i nærheden: Kort. YouSee har fysiske butikker rundt om i Danmark, hvor man kan spørge om alt mellem himmel og jord – så længe det handler om mobil , internet og tv.


Guide til kontakt , kundeservice og åbningstider . Kontaktside (vælg emnet, du vil skrive til dem om). Over de næste måneder vil vi derfor kontakte alle kunder, som har mulighed for at blive en del af YouSee More med en invitation til programmet. YouSee Det TDC-ejede YouSees kundeservice er udsat for hård kritik, og topchefen lover at gøre noget ved det. Arkivfoto: Torkil Adsersen, Scanpix Foto: Torkil Adsersen. TDC er Danmarks største på alle fire områder: fastnettelefoni, mobiltelefoni , TV og internetforbindelser.


Tidligere på ugen sendte YouSee en SMS ud til flere tidligere medarbejdere, som havde været ansat hos underleverandøren Sitel, hvor YouSees kundeservice er blevet outsourced til i forbindelse med . Har gået fra at have alt hos yousee ( Mobil , internet og tv), fordi jeg fik et godt tilbud. Det skulle jeg dog ikke have gjort. Nu har jeg ikke et eneste abonnement hos dem længere. Jeg har alt for tit måtte kontakte kundeservice, som efter en lang forklaring, har rettet deres fejl.


Jeg følte ofte at jeg spildte min tid. I YouSee Ballerup finder du de bedste løsninger inden for tv, bredbånd og mobil. I YouSee tilbydes de bedste løsninger inden for tv, bredbånd og mobil. Og du kan naturligvis få hjælp med at finde den perfekte løsning til præcis dit behov.


Du kan altid prøve vores produkter live i butikken og få hjælp til at komme godt i gang . Denne service kan du imidlertid fravælge, ved at kontakte Fastnet. Bestil dit mobilabonnement her - Fastnet. TDC´s netværk som er kåret.


Her har du som kunde hos YouSee mulighed for at se udvalgte tv kanaler fra din tv pakke på din mobil , tablet eller computer. Den anden løsning er at kontakte YouSee på telefon (Husk at have dit YouSee kundenummer klar) Når du kommer igennem til YouSee Kundeservice, så kan du tilkøbe det abonnement, som .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop