Elcykel 500w

En rigtig komfortcykel med gear og en råstærk 500w børsteløs motor. Motoren får strøm fra et kraftfuldt lithiumbatteri på hele 36v 10AH. Med gear får du en bredere vifte af gear, samt niveauer af PAS kontrol instilling af motoren. Denne Biggie Fatbike giver dig en kraftig off-road cykel i mountain bike-design med overdimensionerede 4” brede dæk med lavt tryk.


Vil du har en superstærk elcykel , så er du kommet til det rigtige sted! Modellen er lavet med en. Hvad skal jeg mere købe end dette elcykelkit? Udover selve elcykelkittet skal du også have en matchende batteripakke. Du kan vælge mellem bly, eller . Jämför priser och läs recensioner på Cyklar.


Välkommen till PriceRunner! Köpte en elcykel på rull. När lådan kom så var jag skit gla tills jag började undersöka. Sveriges mest prisvärda elcyklar med marknadens bästa garantier, bl. På moderne elcykler er de fleste motorer på 250W eller 350W og neddroslet til 250W.


Dog vil mange af motorene yde over ved spidsbelastning. Mange 250W motorer peaker op til 350W og mange 350W(Neddroslet til 250W) vil kommer helt op omkring 500W ved spidsbelastning. Hvilket jo selvfølgelig har indslydelse på. Vi har som udgangspunkt valgt kun at levere hjulede elcykler med de supergode motorsystemer fra BOSCH og Yamaha, hvor motoren er placeret ved kranken mellem pedalerne.


Systemerne er meget driftsikre og særlig velegnet til dem der . En Speedbike är en elcykel med en större motor än 250W, oftast 500W. I och med den starka motorn ställs högre krav på allt från batteri och bromsar till fälgar och däck. De flesta komponenter på denna typ av elcykel är . Vores elcykler kan fås i følgende typer: som citybike, som klassisk cykel og som allround cykel. Inden for hver model type er der forskellige elsystemer, som hver har deres stærke sider.


Det handler altså om at finde ud af hvad du skal bruge cyklen til, og derefter vælge hvilken model der passer til dine behov. Klik på gå til varen - for at se mere. Og hvis du vil udnytte cyklens fulde . Ett premium konverteringskit från Bafang på 500W som monteras i vevhuset på din vanliga cykel. Vi säljer både både nav och mitt-motor elcykelkit.


W motot der er droslet ned til 2og begrenset til 24.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop