Grammatik retter dansk

Et avanceret staveprogram, som retter stavefejl og grammatikfejl på dansk. StavLet giver hjælp til grammatik - og udtryksfejl, som forekommer hos både personer med dansk eller andet modersmål, f. Jeg tror, at jeg kommer altid til at klare mig godt eller or som fejlagtigt bliver skrevet . Stavekontrol: Stavekontrol for mere end sprog, herunder engelsk og spansk. Klik på understregningen ord for at få forslag. MinLæring er en digital læringsplatform, som hjælper over 50.


Fejlretter giver dig som underviser en unik mulighed for at arbejde funktionelt med Minlærings grammatik. Din feedback i elevernes afleveringer kobles sammen med grammatikkerne på Minlæring, så eleverne kan gå direkte fra de skriftlige afleveringer til relevante øvelser, videoer eller tekstafsnit. Kom godt fra start og udforsk de mange muligheder. Ret afleveringer sammen med Fejlretter.


Jeg vil også overveje at henvise til Bedredansk. Der er ingen tilgængelige oplysninger om denne side. Opgaveretteren har funktioner, hvoraf den ene er elevrettet og den anden er lærerrettet: 1: Lærere kan hurtigt og grundigt rette elevopgaver og samtidig sætte . Der er ligeledes gratis mulighed for at få både Fejlretter og den tilhørende grammatik ENGGRAM præsenteret i en workshop på skolen. Ulemper: – Da fejltyperne alle markeres ved hjælp af kommentarbobler, bliver dokumenter med mange fejl hurtigt uoverskuelige. Engelsk grammatik - retter.


Søger du undertiden efter hjælp til korrektur? Hænder det, at du søger på grammatik korrektur, billig korrekturlæsning, speciale korrektur, bachelor korrektur, læse korrektur, grammatik opgaver, opgave hjælp, hjælp til stavning, opgaver engelske, . Køn og tal Adjektivet retter sig i køn, tal og bestemthed efter det substantiv ( navneord), det beskriver. Adjektivet får tilføjet: -t i intetkøn -e i bestemt form singularis (ental) -e i pluralis (flertal) Når adjektivet efterstilles, retter det sig på samme måde efter substantivet (navneordet), som vist ovenfor: Fælleskøn: Bogen er god . Island Auður Hauksdóttir. I den forbindelse lægger han vægt på at drage sammenligninger mellem dansk og islandsk grammatik.


Læreren vælger ikke at rette eleveme, når de taler dansk , idet han frygter, at det vil forstyrre dem og evt. Programmet er brugbart for alle lærere, der retter skriftligt arbejde og som kan have gavn af at have en række standardkommentarer. Som et eksempel skal fremmedsprogslærere ofte rette grammatikfejl , uddybende sætningsstrukturer og på elementer i konteksten. Her er standardkommentarer rigtig . TjekDansk gør dit danske sprog bedre ved at rette kommaer, stavning og anden grammatik.


Hos Clio Online elsker vi gode idéer. Og vi elsker, når andre får gode idéer, der ligesom vores egne produkter kan gøre en forskel og hjælpe elever og lærere til en sjovere og mere udbytterig undervisning. Derfor har vi indgået samarbejde med en række firmaer, der bl.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop