Hf vuc københavn

Uddannelse i Københavns centrum for unge og voksne. Enkeltfag, forkurser eller fuld uddannelse. Turn on Location History to track places you visit.


Aktivér Web- og appaktivitet for at registrere de steder, du besøger. HF og VUC København Syd er en skole, der har plads til alle. Du kan læse 2-årig HF , HF -enkeltfag og 9. Den ene afdeling ligger på Amager, tæt ved Tårnby station. Og den anden afdeling ligger i Hvidovre, tæt på Åmarken Station.


Kontakt KBH SYDs lærere, administrative personale og ledelse. VI hjælper kursister så de oplever åbenhe får træning i medborgerskab og virkeliggør en uddannelse. Er du på udkig efter HF enkeltfag i København ? Se det store udvalg på listen her. Hvis du søger uddannelser på andre adresser end den viste, kan kortet i højre side anvendes til at se disse adresser.


Eimal Achma der tog hf på VUC. HF Bliv student på to år på en skole, hvor du bliver behandlet som en voksen. Dit liv - din uddannelse! Gratis test og undervisningOrdblind ? Hvad vil du med din fremtid?


En HF på KBH SYD er måske svaret. Fleksibel uddannelse til unge og voksne. Hos os, kan du komme videre. Fjernundervisning er for dig, der fx ikke kan følge et fast skema på VUC eller HF. Vi har sat os det mål, at vores skole, og alt hvad der foregår på den, skal præges af republikansk medborgerskab og medborgerskabsdyder.


Dette udtrykkes blandt andet i vores arbejdsgrundlag, som . Gymnasial uddannelse for unge og voksne i København. Fuld HF i klasser, som enkeltfag eller som fjernundervisning. GSK forberedelseskursus i matematik. Et VUC for alle, i alle aldre. Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, København.


Tilmeld dig LinkedIn i dag – det er gratis. Other er måske ikke fuldt understøttet af Fronter. Se venligst listen af understøttede browsere på Fronters supportside (frontersupport.com).


Advarsel: Javascript er deaktiveret. Fronter anbefaler at aktivere Javascript at hensyn til brugerene.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop