Marketing management uddannelse

For applicants from Denmark and the Nordic countries. Læs mere om uddannelsen , adgangskrav og optagelse i Markedsføringsøkonom. Du bliver kvalificeret til at varetage ledende stillinger inden for private og offentlige virksomheders marketings- og afsætningsfunktioner. Marketing and Management Communication er en international, engelsksproget uddannelse med fokus på kommunikation og business.


Vil du arbejde strategisk og selvstændigt med udvikling af brandstrategier og events? Vil du lære at bruge de rette markedsføringskanaler til dit budskab? Vil du være med til at udvikle brands og nye koncepter? Sigter du mod de internationale markedsførings-stjerner ? Den engelsksprogede uddannelse i marketing management giver dig en bred viden om markedsføring og kommunikation, og åbner døren for dig . HA – Marketing og brand management har et bredt indhold af erhvervsøkonomi suppleret med fag indenfor marketing og brand management.


Du lærer, hvordan forbrugerne tænker, hvordan man opbygger og bevarer sit brand og hvordan man analyserer forbrugere og markedskommunikation. Hvad handler uddannelsen om? Marketing Management er målrettet dig, som arbejder med marketing og salg enten i den private eller offentlige sektor.


Specialet henvender sig især til dig, som har ambitioner indenfor eller . Vil du gerne lede en virksomheds salgs- og marketingaktiviteter både internt og eksternt? Så er denne uddannelse relevant for dig. På vores Content Marketing Manager uddannelse får du både teoretisk og praktisk viden, samt gode værktøjer. Marketingfunktionens opgaver og mandat - Marketing - management og leadership - Marketing og omverdenen. Uddannelsen tages typisk af.


HD- uddannelsen er et 2-årigt deltidsstudium, der giver dig en række strategiske redskaber . Optimale Trade Marketing indsatser har aldrig været vigtigere end det er nu! For at få succes med Trade Marketing , må du kunne tænke både kæderne og forbrugerne med ind i kampagnerne. Det gælder alle de indsatser og samarbejder der er mellem leverandør og detailhandlere for at sælge varer og ydelser til . Bliv uddannet Online Marketing manager hos BigumCo. Danmarks eneste uddannelse af sin art. Bliv markedsføringsøkonom - en praksisnær og internationalt orienteret uddannelse inden for markedsføring og marketing.


Tag uddannelsen til markedsføringsøkonom i Esbjerg eller Sønderborg og få kompetencer til at udvikle virksomhedens strategi for marketing og internationalisering. Digital Marketing Manager er uddannelsen , hvor du bliver undervist af eksperter i online kommunikation, web marketing og e-commerce. Det er eksperter som til dagligt er ude og løse opgaver for deres egne kunder. De har den praktiske erfaring, som gør, at deres tips og tricks kan omsættes til optimering af din webside . Du sidder i, eller er på vej til, en lederstilling, og ønsker at styrke dine kompetencer i relation til ledelse, processer og .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop