Midttrafik zoner

Der er zonenumre i de fleste køreplaner. Du kan også se zonenumrene på det samlede zonekort og på vores prisberegner. Ved at navigere videre på siden antager vi, at du accepterer alle cookies fra vores side. Læs mere i vores cookiepolitik. Brug prisberegneren til at finde prisen på din rejse.


Her har vi samlet information og hjælp til zoner og zoneberegning: Zoneafstands- opslagsværk. Når du har åbnet den ønskede version, kan du søge i filen: Hold Ctrl inde og tryk på f for at åbne søgefeltet. Skriv nummeret eller navnet på den relevante zone , og tryk på enter. I Aarhus-området betyder det, at de gammelkendte fire zoner erstattes af ikke færre end nye zoner.


Chat med os alle dage fra kl. Billetten er ikke gyldig på øvrige togstrækninger. Kørsel i myldretiden kræver anden billettering. Undladelse af dette vil betyde kontrolafgifter til hele gruppen ved kontrol.


Pap-periodekortet udfases, undtagen i Aarhus, hvor du fortsat kan købe et pap- periodekort til zoner på et salgssted i en 1-årig overgangsperiode. Se køreplan for rute 5 Se køreplan for rute 973X, Se køreplan for rute 980. Midttrafik , Aarhus, Denmark. Alle dage, Aalborg - Viborg - Silkeborg, Info. Henvendelser omkring forsinkelser, busmateriel, chauffører, takster . Del din mening i dag, og hjælp med at bygge tillid online.


Hver dag fra starten af august sidste år indtil for nyligt tog 17-årige Kevin Bundgaard bus nummer fra barndomshjemmet i Lindum til Randers, hvor han gik på produktionshøjskole. Indtast afstanden mellem hjem og arbejde (én vej). Vælg, hvilke zoner kortet skal være gyldigt til. Vælg Erhvervskortet ved at klikke på indkøbsvognen.


Klik på “Godkend dine valg” og følg bestillingsproce- duren . Har du stadig klip tilbage? Få hjælp til, hvordan du kan få penge tilbage. De nye priser kan ses på midttrafik. Et 2-zoners periodekort koster fremover 3kr. Prisen på zoner er uændret ved kontantbilletter, klippekort og rejsekort.


I København, gælder billetten til en station i Hovedstadsområdet. I dag koster et mobilklippekort til rejser i fire zoner 2kroner. Danmark uden at skulle bekymre sig om antal zoner og forskellige billettyper.


Aarhus til Silkeborg – koste kroner, hvor det før kostede kroner. Open for sale: Every day 7.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop