Trailersprøjte

Køb og salg af nye og brugte trailersprøjter. Stort udvalg af nye og brugte trailersprøjter. Find nye og brugte trailersprøjter på Maskinbladet. MI tilbyder et godt udvalg af KUHN have og park sprøjter til montering på traktorer, havetraktorer og ATV, samt hånd- og rygsprøjter. Se vores udvalg af sprøjter og find din næste hånd- og rygsprøjte, trækvogns-, trailer- og ladsprøjte.


KUHN trækvogns- og trailersprøjte.

Kraftig volts pumpe med en ydelse på op til 1l. Sprøjten leveres med en 1l. Trykregulering, vædskefilter og manometer. Find sælgere af marksprøjter i hele Danmark. Se de gode tilbud på marksprøjter på GulogGratis.


Smart og stærk trailersprøjte til desinfektion i haven, på gårdspladsen eller på marken. INFORMATION oTrailersprøjte volts sprøjte til montering efter havetraktor eller langsomtgående ATV. Stærk liters polyethylentank med filter på lakeret ramme og 4. Det er filosofien bag en.

R900i trailersprøjter fra John Deere. Kverneland iXtrack A and B. High tech trailed sprayer range with tank . Jeg vil bare lige høre, hvilken sprøjte mener i er bedst? Jeg tænker på holdbarhed og sprøjte-teknik, og så skal sprøjten også bruges til flydende gødning. Søger du efter brugte Hardi trukket sprøjter? Kontakt sælgeren af Hardi trukket sprøjter direkte.


Klik på et billede eller en model for at se flere detaljer. FOX Trailersprøjte serien 2. Fox er en populær serie af trailersprøjter til en stærk pris med tanke på 2. Den hydraulisk foldede BDL bom kan leveres til meter og er standard med tiltcylinder og triplet dyseholder på rustfri dyserør. Kuhn Vision Trailersprøjte til ATV eller havetraktor. Meter teleskoplanse med M. Betjenes let fra traktorsædet.


Monteres nemt på traktorens elnet. Med liter polytank med stort påfyldningsdæksel. Leveres usamlet i kraftig papkasse på L: 1x B: x H: cm. Spredebom med dyser og 210 .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop