Aktiv forstærker modul

Med HYPEX forstærker moduler kan du: Bygge kraftige effektforstærkere, med den nyeste teknologi inden for class D amplifier teknologi. Når du bygger en Hypex forstærker , kan du være sikker på, at den gør hvad den skal - og lidt til! Det kræver blot et minimum af teknisk indsigt at forbinde modulerne til en lækker . Output power rms 4Ω, 90WRMS.


Music output power 4Ω, 120WMAX. Frequency range, satellite,.

Digitalt forstærkermodul 280Wmax. Forstærkermodul DANTE 60Wrms. Velkommen til at få prisliste og citatet fra os. Høj kvalitets pa forstærker til lave priser direkte fra pa forstærker producenten!


Hej, mangler en forstærker til min aktive sub. Håber i ved havd jeg mener. Skrevet af: Christian D - 2. Jeg har købt mig en NAD C356BEE forstærker med et MTmodul til.


Jeg gik ud fra at modulet.

PWM forstærker moduler - kanaler. Til HIFI, Surround (multichannel) , Active Speakers, Bi-amping, Festivalanlæg, etc. Dette forstærker system er nærmere et komplet festivals system med afspiller og det hele. Den har indbygget bluetooth modtager og 2x AUX indgange oven i. Der er blåt display med tilhørende fjernbetjening, knappe.


Du vil bliver overrasket over den kraftig og styrke dette lille modul har, bestemt nok til at drive en party motor eller lignende. Vi var rystet da vi første gang testede dette lille modul , ka lad os bare være ærlige vi havde dømt det ude på forhånd da vi skulle vælge moduler til festivals anlæg, men vi tør gerne anbefale det. Earthquakes IQ serie af indbygningsforstærkere tilhører en ny generation af plate -amps til aktive subwoofere. IQ serien byder på ny avanceret teknologi hvilket resulterer. Modellen her har rum-korrektion i modsætning til Velodyne 800i.


Indgangs-signal kan tilsluttes via phono eller højttaler . Så en W forstærker vil have et konstant effektforbrug på mindst 1W. Der er to undergrupper: En single ended klasse A forstærker har en enkelt aktiv komponent i. Stageline AKB-aktiv forstærkermodul 60Wmax. Aktivt mono forstærkermodul til brug med passive højttalere. Vi har hos SC SOUND et kæmpe sortiment af højttalere på lager.


Vi har højtalere til ethvert behov, så vi kan tilfredsstille vores kvalitetsbevidste, kræsne og professionelle kunder. En højttaler fås i mange forskellige udgaver.

Det kan være en aktiv eller en passiv højtaler, men der er også stor varians på højttalernes størrelse. Udvendig DAB kofanger-antenne kit inkl Phantom feeder aktiv forstærker.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop