Gratis lydbøger til iphone

Bibliotekerne og DR tilbyder lydbøger , som du nemt og gratis kan lytte til, når det passer dig. Nu kan du låne gratis lydbøger på Netlydbog. Til forskel for dit lokale bibliotek har du på Netlydbog.


FÅ STYR PÅ DIT STRESSNIVEAU MED IPHONE -APP . Det bliver ikke nemmere,. Der findes flere tjenester, der tilbyder tusindvis af bøger både til voksne, unge og børn. Der findes både tjenester, der er gratis , samt tjenester der koster et fast beløb om måneden.


Se vores guide til de bedste apps til lydbøger. Hvor får man gratis lydbøger på dansk? Vi har listet nogle tjenester der alle har gratis lydbøger til både børn og voksne. Lydbøger kan hentes til bla. Uanset om du arbejder bag rattet i et førerhus, går på byggepladsen eller i det fri og beskærer træer, kan der engang imellem være tid til at lytte til en god lydbog.


Hent begge gratis lydbøger - det er nemt og uden forpligtelser. Politiken Books applikationen. Se videoguiden længere nede på siden - Du kan også hente gratis test lydbøger.


Vi anbefaler, at du afspiller dine lydbøger fra Saxo i Saxo Rea som kan hentes gratis i App Store. Overfør din lydbog med iTunes. Spanien uden at være på internettet.


Heldigvis er det bedste gratis guf at finde blandt de danske digitale biblioteker, der både byder på musik, film, lydbøger og elektroniske bøger. Bemærk venligst, at download af lydbøger kan tage længere tid alt efter hvilken forbindelse og hastighed du kører med på dit internet. Applikationen er gratis og du finder den i Apple app. Når du installerer det, så skal du lige huske at sætte et hak i “Explorer Context Menu” under valg af . Info om lydbøger til download.


Alle lydbøger købes til personligt brug. Dette betyder at du IKKE kan sende lydbogen videre når du har klikket på linket. Man kan ikke give en lydbog som gave.


En lydbog til downloa sendes som et link til. Inden du importerer lydbogen , er der et par ting, der er smart at gøre i iTunes. Gå i Rediger Indstillinger. Læs videre og lær at låne gratis lydbøger på biblioteket, helt uden at du behøver bevæge dig uden for døren. Du kan nemt få adgang til gratis og interessante lydbøger fra mange hjemmesider og applikationer.


DR Harddisken: Hent gratis lydbøger ! Danmarks Radios program “Harddisken” fylder år, og i den anledning fejrer sig selv selv og deres lyttere med med gratis lydbøger , der løbende stilles til rådighed i januar og februar.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop