Greenline solgt

Konen og børnene skal med ud og rejse, og der skal lægges ny terrasse ved huset i Maribo. Men den 56-årige Niels Bershin Hansen har ingen planer om at svinge dankortet som en galning, selvom han netop er blevet mangemillionær på salget af sin virksomhed Greenline , som forhandler el-artikler på . Hidtidig ejer Niels Behrsin Hansen fortsætter i chefstolen. Business - Jeg må hellere gå lidt hurtigere, så jeg kan møde til tiden, nu da jeg er ansat i firmaet. Der var plads til humor, .

Her kan du finde medarbejdere, kontaktinfo og åbningstider for Greenline. Du er altid velkommen til at kontakte os døgnet rundt. Den danske kæde AO Johansen køber internetbutikken Greenline for millioner kroner. LED spots - aldrig har vi solgt så mange.


Derfor har vi har brugt minutter og sekunder på at fortælle dig, hvad du skal tage højde for, når du skal. Danmarks største og ældste onlineforhandler af el-artikler, LED pærer og LED belysning. I mere end år har vi solgt el-artikler til private, erhverv og offentlige institutioner i hele Danmark.


Greenline både og både til salg - nye og brugte Greenline til salg.

Det var en kold weekend at Floor Marine i Egå havde valgt at holde udstilling i Helsingør. Men der kom folk på havnen og vi fik vist vores nye modeller frem og der blev også solgt både, siger Michael Floor til minbaad. Lige efter udstillingen var slut tog vi på vandet for at teste den mest besøgte . Søg efter Greenline både til salg - nye og brugte. Udvidet lokal serviceaftale kan medfinansieres for ca. Diesel, grønmetal, diesel.


Skoda Fabia TDi GreenLine Combi. Find Greenline Motorbåds til salg i på Boatshop24. Annoncer med Greenline på DBA. Stort udvalg af Greenline til billige priser.


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Kontaktinformation på Greenline. Maribo, telefonnummer, adresse, se information for firmaer. Produkterne er af høj kvalitet og miljøvenlige. Find og køb din brugte båd på det store tyske marked.


Klik på billedet for at åbne galleri (13). FORMIDLINGSBÅLIGE ANKOMMET: Solgt af os fra ny til nuværende ejer, og med kun 1timer pr.

Båden er super udstyret med bla. Ejer har ikke sparet på service og opgraderinger,. L, Green Line , zone klima, fjernb.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop