Gyldendal tysk ordbog

Til både privat og professionel brug. Dækker mange specialområder inden for bl. GYLDENDALS RØDE ORDBØGER TIL TYSK. Vi sælger ordbøger online til både private, virksomheder samt skoler og institutioner, og der en tysk ordbog til ethvert behov.


Nedenfor kan du finde de røde ordbøger til sprogene tysk , engelsk, russisk . Dansk, engelsk, tysk , fransk og spansk - tilpasset elevens niveau.

Gyldendals røde ordbøger. Folk nævner især to grunde i deres anmeldelser: De synes, vores ordbøger er gode, og de er glade for den effektive service, de får, når de har brug for hjælp. Du kan udvide dit udenlandske ordforråd med f. Disse ordbøger er fyldt med nyttige gloser, som kan hjælpe dig med at lære et nyt sprog, begå dig på ferien, eller blot hjælpe dig med at bestille en kop kaffe på forretningsrejsen. Uanset hvad dit behov er, så er der . De fleste kender til de tunge, røde ordbøger, og mange hjem har én eller flere stående i reolen, og de fleste har haft en i hånden . Du vælger det sprog, du ønsker at downloade. Så trykker du på den grønne knap, hvor der står ” Download MAC” eller ”Download Windows”.


Det er nemt at slå op, for ordbogen er altid tilgængelig på skrivebordet.

På den måde sparer du tid og undgår fejl. Find den rigtige oversættelse, mens du . Bemærk: Du får adgang til de danske ordbøger : Retskrivningsordbog, Synonymordbog og Fremmedordbog ved at klikke på . I dag tæller serien mere end titler fordelt på sprog, fra svensk til persisk, polsk og tyrkisk. De røde ordbøger blev en øjeblikkelig succes og blev hurtigt en af . Der er ingen tilgængelige oplysninger om denne side. De fire medarbejdere har leveret et stort arbejde til gavn for samtlige tysklæsere i Danmark. Målgruppen beskrives som professionelle brugere i . Derudover er der siders . Ordbøgerne er frit tilgængelige fra Københavns Professionshøjskoles adresser, dvs.


Ordbogen indeholder over 40. MIN FØRSTE RØDE ORDBOG – TYSK En indbydende, flot og morsomt illustreret ordbog for børn fra cirka 8-år og opefter. Bogen er udarbejdet efter de følgende principper: To funktioner: både en regulær ordbog og en underholdende bladrebog, der tilgodeser det stigende behov for edutainment. Få styr på dansk eller et andet internationalt sprog med ordbøger fra vores store udvalg på salling. Jeg plejer at starte lidt hen i 8. Opslagsordene er udvalgt med henblik på aktualitet og anvendelighe . Det tager tid at blive fortrolig med ordbogen , men man kan fremskynde processen ved nogle øvelser.


Let tilgængelig og nem at gå til, er pakken velegnet til private og professionelle brugere.

Prisen dækker abonnement i et år.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop