Jobzonen københavn

Er du en motiverende leder, har du styr på dine tal og vil du være med til at gøre en forskel i en virksomhed i rivende udvikling? Du vil få ansvaret for at videreudvikle økonomifunktionen. Du vil have fokus på kvalitetssikring af regnskab, rapportering og budgettering samt udvikling.


Vil du være en del af et førende dansk advokatfirma? Vi søger en serviceminded chauffør- og pladsmedarbejder til SMOKA. Du bliver en del af et engageret team på medarbejdere, der sammen sørger for kompetent rådgivning og miljøvenlig drift.

Copenhagen Admiral Hotel, København. Har du lyst til at arbejde sammen med ambitiøse kolleger i en international atmosfære, gode arbejdsforhold og kan du give vores gæster en oplevelse, som de taler om i mange år. Har du desuden erfaring fra en lignende stilling, er god til at sælge og arbejde struktureret? Som konstitueret byretsdommer leder du retten på egen hånd og behandler selvstændigt sagerne. Danmarks Domstole, Aalborg Jobcenter Aalborg.


Brænder du for at styrke fødevarebranchen, og kan du bidrage til, at erhvervet også fremadrettet er en del af løsningen på de udfordringer, som samfundet står over for? Vil du arbejde engageret for at skabe de bedste rammevilkår for landbrugs- og fødevareerhvervet i . Afdelingsleder søges til lille børnehave i København K t. Helligåndskirkens Børnehave med børnehavebørn er beliggende i København K.

Vi er desuden medlem af paraplyorganisationen FOBU. Vi er en del af en fusion mellem tre institutioner. Udover de ledelsesmæssige. Søg ledige jobs og find nyt arbejde - København V på DBA.


Det store udvalg af ledige jobs over hele landet hjælper dig godt på vej med din jobsøgning. Vordingborg, Jobnet, Kundeservice, fuldti Corning Optical Communications ApS ejes af Corning Inc. Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse. Kreativ og idérig journalist.


Jobzonen - firmaer, adresser, telefonnumre. Kvindelige handicaphjælpere. Co-Principal Double Bass. Danish National Symphony Orchestra, DR Ensembler, DR byen- KBH.


Peter Helbirk, Fritz Schur Consumer Products A. Lotte James, København K. Christoffer Grann, Danske Fysioterapeuter, København K. There are no stories available. Vidste du, at mere end af kandidaterne bruger deres mobil eller tablet i jobsøgningsprocessen? På HR-messen, Træfpunk Human Resources, d.

Kandidater vil have mobile oplevelser. Der er måske børn og ægtefælle, som har deres relationer i København , og så flytter man ikke bare lige med til en by, man slet ikke har noget forhold til, siger Henriette Rhod Lassen til Politiken.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop