Riaa forforstærker

En pladespiller kan ikke bare tilsluttes en almindelig linieindgang på en forstærker eller et sæt aktive højttalere. Signalet fra en pladespiller er meget svagere end tilsvarende fra eksempelvis en CD-afspiller, så det kræver ekstra forstærkning. Musiksignalet fra en pickup er utroligt svagt og kræver både tilpasning og ekstra forstærkning, inden det bliver sendt ind i din forstærker.


Denne kan enten være bygget ind i din pladespiller, være tilsluttet som en ekstern boks eller. RIAA -forstærkere findes i . Tilbehør til pladespiller og pickup – RIAA, børste, rens, måtte m.

Forforstærker , Harman Kardon, 1. Fjernbetjening medfølger. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Annoncer med Riaa Preamp på DBA. Selve teknologien kan være lidt kompliceret at forklare, men i korte træk går det ud på at man efter indspilning af et stykke musik dæmper de dybe frekvenser i . Mangler du en pladespiller indgang på din forstærker ? Så bør du kigge nærmere på nogle af vores Riaa forstærkere.


Denne boks forvandler din RCA indgang til en pladespiller indgang, og lydkvaliteten på disse løsninger er helt i top.

Det kan faktisk være en opgradering, at få en ekstern Riaa , fremfor dem der sidder fast i . Har du en pladespiller eller grammofon uden indbygget forforstærker er løsningen her. Forbedret version med extern strømforsyning (ikke længere indbygget). Dette er valgt for at minimere støj fra lysnettet. Omtalte strømforsyning (primær: 230V - sekundær 12- 15VDC) . Bedre forslag modtages gerne.


Selv om det er en prisvenlig forstærker , har den et par pæne funktioner, der gør stor nytte. Den har to monteringshuller, der tillader at den let kan skrues f. Også kaldet en pladespillerforstærker eller et phonotrin. MP1bliver navnet, og den kommer i et McIntosh-midichassis. ELLER - Tilføj til ønskeliste Tilføj til sammenligning. Beskrivelse Anmeldelser (0).


Både ind- og udgange er forsynet med både RCA ( Phono) og . Hama Stereo Phono forforstærker PA 0- Konverterer Line-In, AUX og CD- indgange og tillader LP spillere at oprette forbindelse til modtageren eller computeren. Håndbygget engelsk kvalitetsprodukt. Ser ikke ud af meget, men .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop