Color line norge

Vi tar deg med på cruise til Kiel, dagsturer til deilige Danmark eller søte Sverige. Overfarten med Superspeed tager kun time. Færge mellem Hirtshals og Larvik eller Kristiansand foregår med SuperSpeed. Hold snesikkert skiferie for børn i alle aldre i Trysil.


Går du efter suset ned ad pisterne på de mest populære skidestinationer eller de bedste langrendsløjper i Telemark?

Oplev ægte cruisestemning med et minicruise fra Kiel - Oslo. På cruise finder du alt på ét sted. Få et afbræk fra hverdagen - læs mere! Virksomheden er også en af de førende færgeoperatører i Europa. Travel the most comfortable way to Norway and experience the glory of the north.


Choose between a Cruise experience from Germany or a Ferry Crossing from Denmark. Du har et stort udvalg i fjeldene samt de bedste priser på færge og hytter – og med Stena Lines snegaranti kan du trygt bestille .

Stena Line har færger fra Frederikshavn til Oslo, fra Grenå til Varberg og fra Frederikshavn til Göteborg. Deres moderne færger tilbyder komfort af hojeste standard for at sikre, at din rejse foregår så behageligt som muligt. Norge byder på unikke oplevelser. TripAdvisor af seværdigheder i Larvik. Næringsminister Monica Mæland (H) sendte for to uker siden et forslag på høring om å myke opp regelverket for skip som seiler under internasjonalt flagg.


Color Line Ferries sails between Kiel in Germany to Oslo in Norway. Reis med ferge til Danmark, Tyskland og Polen med Stena Line , enten det er starten på ferien eller et StenaCruise. Select between six international ferry routes and ten ports in Norway, Germany, Denmark and Sweden. Men nej, en lille rutsjebane, der fylder, hvad der svarer til en kvart carport, er hvad Colorline disker op med. Det virker som om, at Colorline interesserer sig mest i Colorline som en pengemalkemaskine i kraft af defacto monopolet på færgesejlads til og fra Sydnorge ? Og mindre i faget og professionen at transportere . Color Lines Kiel-ferje erstattes av billigere utlendinger hvis sjøfartsminister Monica Mæland (H) gir etter for Color Lines krav.


Det er full strid mellom sjømannsorganisasjonene og regjeringen om en foreslått regelendring, som kan bety at 7norske sjøfolk mister jobben på Kiel-ferjene til Color Line. I starten av juli var Per Knutzen (66) fra Skjetten på tur fra Kiel med Color Line. Men handlingen droppet han, da ansatte nektet ham å benytte rabattavtalen som lå ved billetten.

Især turister fra Hollan Tyskland og Belgien har . Ved åpningsseremonien av Nor-Shipping-utstillingen tirsdag, ble plug-in hybridskipet med arbeidsnavnet Color Hybrid kåret til vinner av Next Generation Ship Award. Med fokus på innovasjon, hedrer prisen den mest lovende design på skip som skal sjøsettes det kommende tiåret. Fartøyet er designet av Fosen Yar . Ferjen Prinsesse Ragnhild som har trafikkert Bergen- Stavanger-Danmark flyttes til ruten Oslo-Danmark. Selskapets aktiviteter inkluderer person- og godstransport, konferanse, .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop