Hitavent

Som samarbejdspartner udvikler vi driftssikre løsninger og komplette datacenterløsninger i tæt samarbejde med vores kunder. Join LinkedIn today for free. Køleanlæg til ethvert formål. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere. HITAVENT APS provides supply and maintenance of cooling and air- conditioning.


The company also offers installation of air-conditioning applications for information technology, server, and telecom rooms. Dette firma findes ikke længere i Kompass. Skal du bruge en liste med lignende virksomheder? Læs mere om EasyList. MEDLEMSNYHED - Stefán Kristjánsson er pr.


De er hver især eksperter inden for dele af datacentre, men selvom de begge er ejet af Wexøe, har det hidtil ikke være et koordineret samarbejde mod markedet. Med Fibernets ekspertise inden . Kom og få en snak om dit datacenter. Yelp er en sjov og nem måde at finde, anbefale og tale om hvad der er cool og knap så cool i Højbjerg og omegn. Hitavent in Skovlunde, reviews by real people.


Vores målsætning er, at du sparer energi med den korrekte løsning. Du får en aktiv og kom- petent partner, der kender markedet, mulighederne og dine daglige udfordringer. Vi kender dem nemlig fra mere end år, hvor vi har sørget for energieffektivitet og korrekt indretning af serverrum - i tæt samarbejde . An independent member firm of. Moore Stephens International Limited.


Fremover hedder det nye selskab Wexøe Solutions. Primært blandt dem er ønsket om at samle kompetencerne omkring datacenterløsninger i ét . Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos Jobindex. Løsninger på problemer eller løsninger med fokus på drift sikkerhe energioptimering, RoI, TCO m. Men køling af et datacenter ses oftest i en sammenhæng med indretning af datacenter, energieffektivitet, DCIM-løsninger og generel drift sikkerhed.


Dette set- up gør, at selskaberne i Wexøe Gruppen nu i tæt samarbejde kan tilbyde produkter og kundetilpassede løsninger samt rådgivning og service inden for forretningsområderne stærkstrøm, elektrificering af jernbane, elinstallation, . Den primære årsag er, at vi ønsker at samle vores kompetencer omkring datacenterløsninger under ét selskab, siger . Fusionen er et resultat af flere overvejelser. Både Wexøe og Skaarup Imcase er . Musicians – Hithouse Shakers in Næstved .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop