Hvor meget tjener en salgschef

Synes du, at du tjener nok? Skal du forberede dig på en jobsamtale? Eller skal du bare vide, hvad dine kolleger tjener ? Vores Løn-index giver dig svaret! Så meget tjener en Salgsdirektør.


Top motiveret salgschef med års erfaring med salg, ledelse og forretningsudvikling søger det rigtige job!

En Salgschef tjener i gennemsnit kr. Tallene er baseret på 1besvarelser og gælder privatansatte. Opret en jobagent på jobfinder.


Tallene giver et indtryk af, hvad kollegaer med samme objektive forhold (stillingsbeteg nelse, branche, uddannelse m.m.) får i løn. Respondenter med personaleledelse tjener i gennemsnit. Hvis du er den løn vær kan du også tjene den selv, uden en . Se om din chef tjener 95.


Det betyder, eksempelvis, at de 3administrerende direktører, der har opgivet, hvad de tjener , har en indkomst på alt mellem 65.

Det bliver til et gennemsnit på 93. Få gode råd til, hvad du skal have med i overvejelserne, når du vurderer din. Der kan også være nogle få i en gruppe, der tjener mar- kant mere end.


Tjek din løn i forhold til gennemsnittet med Ledernes interaktive lønberegner. Lønstatistikken indeholder både løn fra offentligt og privatansatte ledere. Hvad tjener dine kolleger omkring i forsikringsbranchen? Det spørgsmål har du sikkert stillet dig selv - og måske dine kolleger - men lønninger er ofte en velbevaret hemmelighed. Branchens lønninger opsamles af arbejdsgivernes organisation, FA, som stiller en grov statistik til rådighed for Forsikringsforbundet.


Medellønninger til dette job og andre inden Salg og Marketing, og andre nyttige statistikker. I en branche, hvor der er en økonomisk vækst, er der også en tendens til, at der kommer lønstigninger. En salgschef tjener i gennemsnit 60.


Medarbejderudskiftningen er nemlig meget høj. Er der en, der ved hvad en bilsælger uden den store erfaring ca. Markedstendenser, udbud og efterspørgsel, branding, online salg vs. Mellem alle disse faktorer navigerer salgschefen, hvad enten han arbejder for et supermarked i Ålborg eller hos en stor verdensomspændende koncern.


Erhvervsmanden Asger Aamund mener, at vi danskerne lige så godt kan vænne os til, at danske chefer får lønninger, der matcher, hvad der bliver betalt i. En ny lønundersøgelse fortæller, hvad en sælger i it-branchen tjener.

Det er ikke ligegyldigt, om man sælger hardware eller software. Erhvervsrådgivere får markant mere i løn end privatrådgivere ude i bankerne, og bortset fra folk med lederansvar er det matematikspecialister som aktuarer og statistikere, der tjener mest. Se finanssektorens lønstatistik her Author: HEIDI BIRGITTE NIELSEN, Category: News. På spørgsmålet om, hvad hans unge alder betyder for hans ledergerning, tænker han længe, før han svarer.


Jeg synes ikke, at det har betydet det helt store. Inden jeg blev varehuschef, var jeg en ung salgschef , og jeg har også haft en kort tur eksternt, hvor jeg var en ung forretningschef. Hvor meget skatteyderne, der skal betale for en evt. II tjener , kan man få et indtryk af i den seneste lønstatistik fra Danmarks Statistik.


Spekulerer du tit på, hvad din chef tjener ? Interesseorganisationen Lederne har nemlig lavet en statistik over, hvad gennemsnitslønnen for Ledernes 97.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop