Komprimeringskontrol skema

Bilaget angiver generelle bestemmelser vedrørende kontrol af materialer og komprimering af jord og ubundne grusbærelag. For prøveudtagning og prøvningsmetoder gælder: DS 405. Statens Vejlaboratoriums . For hvert målepunkt bør endvidere indgå: - Målepunkt nr. Kote til målepunkt – evt. Efter opgravning (i depot).


Skema – jordmængder og prøveantal. Jordtype Jordmængde Prøveantal. Praktisk komprimeringskontrol med Isotopudstyr. Med hensyn til metoden for komprimeringskontrol med isotopudstyr og betjening.


TALMÆSSIGE KOMPRTMERTNGSKRAV. LOdret afstand under Mindre eller lig med 2m færdig vej overflade samt omkring konstruktioner. Ledningsgravens tilfyldning. Tilslutninger til gadekloak. Sløjfning af eksisterende anlæg.


Vurderingen kan ud fra forenklet komprimeringskontrol jf. Håndbog i kloakmesterarbejde”, baseres på komprimeringsgrejets art og vægt, antallet af overkørsler set i forhold til materialet, vand- indholdet og lagtykkelsen. Af samme skema fremgår også, hvor velegnet, det forskellige kom- primerings materiel er til den . De indsamlede prøver er geologisk bedømt i henhold til dgf-Bulletin 1. Som supplement til bedømmelsen er der anvendt følgende klassifikationsforsøg:. Vandindholdsbestemmelser på samtlige prøver. Kalkindhold (ikke kvantitativt).


Entreprenørudgifterne er anført for en jordtype nemlig blød bund i skema 3. Komprimeringskontrol på færdigt . Til estimering af de øvrige udgifter til. Ved borearbejdets afslutning er der truffet frit vandspejl i boringen beliggende ca. Der er tale om et sekundært årstidsafhængigt magasin, der har indstillet sig i de lavpermeable lerlag. Funderingsforhold og udførelse. Overside bæredygtige lag (OSBL) er i skemaet ovenfor angivet for byggeri.


AFRN) for gulve vurderes ved de udførte boringer at være beliggende som angivet i skema 1. Udførelse af komprimeringskontrol. Skybrud giver oversvømmelser. Dels undersøges, om ejendommen tidligere har haft problemer med vand fra kloak, gennem kældervæg og kældergulv, . Under borearbejdet fandtes vandspejlet som angivet i nedenstående skema.


På grundlag af jordprøvernes vandindhold og. I nedenstående skema er for de udførte boringer angivet vor vurdering af OverSide. Desuden er følgende gældende: - Regulativ for erhvervsaffald i Aarhus Vand.


Vejdirektoratets ”Håndbog for afmærkning af vejarbejder m. Bekendtgørelse om kloakarbejde m. Vaccinationer af personer, beskæftiget med spildevand og kloakslam,.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop