Lejebolig amager

Her er kun 4meter til Metro og bus, og 5meter til motorvejen. På bare minutter kan du nå til lufthavnen, . Som lejer kan man glæde sig over elevator i opgangen samt store, grønne fællesarealer med bænkesæt, kunststofbane m. Metroen passerer lige uden for hoveddøren, og supermarkeder, daginstitutioner m. There is a wonderful mix of new and old buildings. This means that there is a lot of fun cafes, bars, restaurants, take-aways and shops.


Favorit Markér denne annonce som spam. Med en lejebolig i Ørestaden får du alt det bedste fra byen kombineret med åben himmel og park . Hele Danmarks lejebolig portal. Lejligheden er bestående af et rummeligt badeværelse. Fra stuen er der adgang til vestvendt altan.


Ejendommen består af 1lejeboliger , erhvervslejemål og en parkeringskælder, fordelt på i alt 18. Søgning efter lejeboliger (Storkøbenhavn). Vi tilbyder køberådgivning, så du kan få indsigt i priser, bygningskonstruktioner, juridiske forhold mm. Vi har altid dine ønsker og interesser i fokus.


Tag et kig på vores boligudvalg her. Find ledige lejeboliger i Kastrup idag. Tårnbyparken, Nordmarksgården, Flyverbo, Bredagergården, Saltværkshuse, Vægterparken og Randkløvehuse.


Københavns største almene boligselskab med 12. Euroinvestors Aktiedebat er derfor dit suverænt bedste forum til at komme i kontakt med andre private investorer. Det er her, du kan se og dele . Få et gratis udlejningstilbud eller kontakt os for information omkring udlejning af lejlighe hus, og øvrige boligtyper.


Søg lejeboliger i hele Danmark. NYOPFØRTE LEJEBOLIGER PÅ AMAGER BESØG OS TIL ÅBENT HUS SØNDAG KL. Alle andre opslag vil blive slettet. Du skal finde dit hjem for den kommende periode, hvad end denne periode er få måneder eller mange år. Vi er ved at finde ejendommene.


Puls Lejeboliger , har to, tre eller fire værelser, alle lejligheder har altan og indbygget depot i lejligheden. Depotet er velegnet til opbevaring og har den fordel, at det i modsætning . Huset er et boligområde i Ørestad City med 3lejeboliger og et supermarked i ejendommen. De øverste lejligheder ligger på 12.


I midten af byggeriet anlægger vi en hyggelig. Amager Strandvej 142 2.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop