Læs matematik b op i sommerferien

Ved næsten alle universitetsuddannelser i Danmark, har du mulighed for betinget optagelse. Dette betyder, at du kan nå at læse op på et specifikt fag, som er adgangsgivende til den videregående uddannelse. Matematik C op på Matematik B hen over sommerferien. Næsten alle videregående uddannelser med specifikke adgangskrav accepterer sommersupplering. Ved at være fuldtidsstuderende i sommerferien kan du nå at opfylde et specifikt adgangskrav til en ønsket videregående uddannelse.


Tilmeld dig matematik på fjernundervisning her! Et Turbo sommer-kursus kan fx være relevant for dig, hvis du har brug for at læse et fag som supplering til din gymnasiale uddannelse, inden du starter på en. Her læser du C-niveauet i sommerferien , og B-niveauet i det efterfølgende skoleår. Her opnår du B-niveau på uger i sommerferien. Se alle de hol der udbydes.


Find det fag, du mangler, Tjek niveau og starttidspunkt, og hvornår undervisningen foregår. Suppler din studentereksamen med et GSK-kursus på Niels Brock i København. Hvis du har en gymnasial uddannelse, men mangler de rette niveauer for at blive optaget på en ingeniøruddannelse, er et suppleringskursus noget for dig.


Vi udbyder en række forskellige fag både forår, sommer og efterår. Fagene er gymnasiale og meritgivende. Suppleringskurser udbydes i både Aarhus og Herning.


Er du i tvivl, om GS turbo er noget for dig? Lektiecafeer hver uge og købte privat hjælp til at få internaliseret det nogenlunde. Så hvis du vil læse noget op , du i forvejen ikke er god i er det absolut ikke anbefalelesværdigt med et online-kursus :-) Jeg tillader. I skoleferier er vejledningen dog lukket (se nederst på siden for åbningstider i sommerferien ). Tietgen KompetenceCenter (hhx).


Indsend din ansøgning inden den 1. Optagelseskrav Du skal have en afsluttet. Søg i god ti da holdene hurtigt bliver fyldt op. Til matematik på A og B -niveau skal du være i besiddelse af en lommeregner af mærket TI nspire CAS.


De håndholdte TI nspire CAS er meget . Hej, Jeg vil gerne søge ind på en naturvidenskabelig uddannelse til sommer og skal derfor supplere mat B - A, Fysik C - B og Kemi - C. Er der nogle, som har erfaring med at supplere tre fag op ? I værste fald dropper du blot det ene fag og supplerer det som turbo-kursus i sommerferien. Jeg er i den situation, at jeg tænker på at supplere mit Mat B til Mat A på et turboforløb på GSK henover sommerferien. Netop som jeg var sikker på,.


Forhåbentligvis vil det betyde . GSK hos os Helt konkret udbyder vi på Kolding HFVUC gymnasiale suppleringskurser, såkaldte turbo-kurser, i matematik B forår, sommer og efterår samt. DTU Adgangskursus tilbyder suppleringskurser i fagene matematik , fysik og kemi , eller en komplet adgangsgivende eksamen til ingeniørstudiet og medvirker til at vore studerende bliver ”klædt på” til at fortsætte videre studier på en ingeniøruddannelse eller en uddannelse til maskinmester. GSK kurserne er tilrettelagt over et halvt eller et helt år eller som komprimerede kurser over til uger.


GSK udbyder også komprimerede kurser i sommermånederne. Men hvad får unge mennesker til at bruge deres sommerferie til at pukle med matematik ? Det samme skal Kasper Laursen læse på DTU, mens Ulrik Roslyng Jensen og Marius Ipsen starter på økonomistudiet på Københavns Universitet. Endelig vil Steffen Larsen læse til .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop