Plokštelinis rekuperatorius

Plokštelinis rekuperatorius. Rekuperatoriaus parinkimas: namo vėdinimui - plokštelinis ar rotacinis? Lyginame: šilumos ir drėgmės grąžinimas, užšalimo pavojus, efektyvumo koeficientas. Pirmi šilumokaičiai atrodydavo kaip sumuštinis iš atskirų plokštelių, sudėtų su tarpais.


Energiją taupantys ir tyliai dirbantys ventiliatoriai. Efektyvus plokštelinis šilumokaitis, kurio grąžinama šiluma iki.

Elektrinis arba papildomai komplektuojamas kanalinis vandeninis šildytuvas. Tiekiamo oro temperatūros valdymas. Priešužšaliminė šilumokaičio apsauga.


Integruotas elektrinis šildytuvas ( RIS 200V, 400V EKO ). Papildomai komplektuojamas kanalinis vandeninis šildytuvas. Jų veikimas pagrįstas tuo, kad šalinamo oro šiluma perduodama tiekiamam į patalpas orui per . Paprasčiausias – plokštelinis. Srautai nesusimaišo, perduodama tik šiluma.

Rotacinių šilumokaičių šilumos atgavimo naudingumo koeficientas yra apie , standartinių plokštelinių – apie , kryžminių srautų dvigubų plokštelinių šilumokaičių – apie. Svarbu atkreipti dėmesį . Rekuperacinė vėdinimo sitema užtikrina švarų ir komfortišką mikrokimatą namuose, gražindama į patalpas šilumą, kuri prarandama vėdinant. Sysetmair SAVE VTC 2L rekuperatorius Sysetmair SAVE VTC 2L rekuperatorius.


Priešpriešinių srautų plokštelinis rekuperatorius (kairinis). Renkantis rekupiaratorių vienas svarbiausių rodiklių yra rekuperacijos efektyvumo koeficientas. Jie puikiai tinka visur, kur reikia ypatingo oro tyrumo. PASTABA: atliekami montavimo darbai visoje Lietuvoje - teirautis įmonės kontaktais.


Vertikalus rekuperatorius. Naudingumo koeficientas,. Svoris pakuotėje, kg, 20. Maksimali darbo srovė, A, 3. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Tai puikus sprendimas ten, kur reikalingas itin švarus ir tyras oras.


Jo dėka oras patalpose išlieka šviežias, kadangi įrenginio veikimo principas pasižymi tuo, kad iš patalpų rekuperatoriaus ištrauktas šalinamas oras pereina per filtrus ir patenka į įrenginyje esantį šilumokaitį, kuriame iš pasisavinto oro yra ištraukiama šiluma, kuri sumaišoma su . Palubinis rekuperatorius Wolf CWL-F-1Excellent. Kompaktiškas palubinis plokštelinis rekuperatorius. Temperatūros mainų efektyvumas.

Rotacinio rekuperatoriaus temperatūrinis efektyvumas yra aukštesnis nei plokštelinio rekuperatoriaus. Nepainiokite teorinio rekuperatoriaus efektyvumo su realiu t. EC ir AC ventiliatorių skirtumai. Electrolux plokšteliniai rekuperatoriai.


Vėdinimo sistemų gamintojas.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop