Rodes luftgevær

High Power JOULE - i stål og ægte træ. Fast løbet luftgevær med fiberoptiske sigter. Perfekt begynderluftgevær til far og søn.


Benjamin Discovery PCP 4. Suverænt flot og gennemført semi automatisk PCP luftgevær fra Crosman.

Fremstillet på deres egen våbenfabrik i USA. Klik ind og se vores store udvalg af nitro luftgeværer. Vi har de billigste priser på nitro luftgeværer , da vi tilbyder dig prisgaranti på alle varer!


Vantage mm Nitro Stempel. Meget hårdtskydende luftgevær med kolbe i træ, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Har Nitrostempel i stedet for den almindelige fjeder, men lades som alm.


I butikken Rodes i Humlebæk kan du købe et amerikansk produceret luftgevær med navnet Rogue 357.

Det handler om, at man skal have tilladelse fra politiet eller have et jagttegn, siger Morten Bødskov. Våbenet kommer i handlen i slutningen af marts, men lovændringen kommer tidligst til maj, oplyser Justitsministeriet. Jens Mørch, der er bestyrer i Rodes Hardball, der sælger bl.


Justitsministeriet venter i begyndelsen af det nye år at være klar med en bekendtgørelse, så det i fremtiden kræver en våbentilladelse at købe meget kraftige luftgeværer. Butikken Rodes i Humlebæk sælger et amerikansk produceret luftgevær Rogue 35 som skyder med kraftige hagl, der kan dræbe et . Sidder og kigger i et katalog som kom med posten i dag og der er en masse luftgeværer bla. Hvis du er fyldt år, må du gerne købe og bruge et luftgevær uden yderlig tilladelse. Det er lovligt, Rodes er ved at importere 9mm det går tværs gennem et vildsvin.


Hårdtskydende og solidt softgun gevær fra CYMA, model CM0med foldekolbe , metal gearbox og metal rails. Geværet skal ikke lades som et alm. RODES luftgevær , da det har . Jeg har for nyligt anskaffet mig mit første luftgevær , et 4. Jeg har bare det problem, at geværet virker utroligt upræcist. Nogen der har erfaringer med denne her fra Rodes : Marauder PCP luftgevær mm.


Pænt udført og ganske velskydende. Med JSB Diabolo Exact KING-hagl, kan jeg holde 3-cm.

Aftrækket er også superbehageligt. Den er dog rimelig tung at stå med .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop